Fatya001 Esranur_53 aynen bende boyleyim Allah hepimizin yardimcisi olsun sagsalim bebeklerimizi kucagimiza almagi nasip etsin Allahim
Nur80 Nisniss soğuk süt için iyi geliyor bende gaviscon iciyordum doktoruma fayda etmedigini söyledim gastren duo yazdı gaviscona nazaran daha etkili yinede
Fatya001 33+6 haftalik hamileyim geceleri uyuyamiyorum cox kötü mide yanması var maden suyu içiyorum biraz geçiyor tekrar başlıyor uykusuzlukdan başım çox ağrıyor
MerVedatt Fatya001 rennie şurup içiyorum doktor verdi deneyin isterseniz ama ilaç üstüne su içmeyin etkisi geçiyor
fatos2404 Esranur_53 biz 18+5’teyiz arada olmaya başladı bana en iyi gelen bolbol ama yudum yudum su içmek
xhbgns Esranur_53 Soğuk süt Dondurma Sade soda Hatta bazen kefir ya da yoğurt (genelde acıyı çok kaçırdıysam ve ondan kaynaklandıysa)
rich_mom Ay bisi sorcam gavisconum arabada kalmis süt içtim kesmedi 1 tane talcid cignedim bisey olur mu ya
MerVedatt Nisniss banada doktorum rennie şurup verdi istediğin kadar kullanabilirsin dedi bn gene de az içiyorum çok yanınca üstüne su içince etkisi geçiyor
Elazx Esranur_53 hicbirsey geçirmedi tesadüfen naneli sakız çiğnerken farkettim yapması gecti sürekli sakız cigniyorum sakız olmasa gece uyuyamıyorum yanması geçiyor sonra uyuyorum
Nesaras Esranur_53 pulcet 40 mg hap var onu al akşamları bana doktorum yazdı . Şifa buldum dünya varmış diyeceksin. Önerdiğim her gebe şifa buldu darısı sana inşallah 🙏
Seherzge Yazılanları okuyunca herkesin aynı halde olduğunu anladım.. Hamilelik başından beri beni en çok zorlayan hatta tek zorlayan şey bu mide yanması oldu.. Kutu kutu süt içiyorum. 39. Haftadayız bizde.. yordu artık beni bu mide olayı