Merveyvz Geri sayım basladi ve heyecan ve hüzünde basladı çünkü geride 4 bucuk yasinda kizim var onu birakmak zor olucak 🥺 7 şubat yatış 8 şubat guzel gün son 12 🥲🥲
Asli1453 Merveyvz ahhh bende iki kuzumu bırakıp 5 Şubat sezeryan olacam inşallah hayırlısı ile kurtulur evimize döneriz
yarencaliskan Merveyvz bende planlı şekilde gün almıştım ama gel görki kontrole gidip doğuma alınmıştım arkamda 2,5 yaşında oğlum cidden çok zor oluyor ama diğer yavruna kavuşunca bir bütün oluyorsun
Tugcee28 Sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim en zoruda geri kalan yavrucaklarimiz dimi benimde 6 yasinda oğlum var mayis 2 6 arasi sezeryan 🥺🥲
Merveyvz Tugcee28 vallahi o zoruma gidiyor 1 gun onceden yatiriyolar keske sezeryan gunu gitseydim yatsaydım ama ilk gunde yanimda tutucam biraz gelsin görsün ama zor yaa 🥺
Tugcee28 Aa bir gün öncedenmi görümcem 2. Çocuğuna sabahına gitti saatinde ameliyata aldilar giris yapıp yollamislardi. Ay insallah öyle yapmazlar bide sezeryanda 2 gün hastanede kaliyosun zaten 🥺
Merveyvz Tugcee28 aynen 1 gun onceden 7 subat yatış aç karnina 8 buçukta gel dedi ve 8 subatta sezeryan bilmiyorum yani
Tugcee28 Hakkınızda hayırlısı olsun bi bakmissinz bebisinizle evinizdesinz bunlarda gelip gecicek insallah skmayn canınızı oyalayan illaki olur
Sedefates Tugcee28 neden bir gün önceden yatış yapacaklar ki benim ilk doğumunda sezeryan oldu ama sabahı gittim hastahaneye şimdide öyle olcak
Merveyvz Sedefates bilmiyorumki hastaneyle alakali heralde ve 1 gun onceden ac gidicem sabah kan icin falan heralde