Nergiz7 Kızlar 3 ayım bitiyor göbeğim çok yok ama pantolonlarım biraz rahatsız ediyor göbeğimi açıkçası. Bi tane rahat şık hamile pantolonu var mı bildiğiniz ? Ben trendyoldan baktım ama pek hoşuma gitmediler hepsi öyle modellerse almam ya çok çirkindiler
Anneseker Nergiz7 bende çok beğenmediğim için bol alıyorum lastikli pantolonlar tercih ediyorum 37 haftalık olduk çok rahat ediyorum bol olanları hamilelik sonrası daraltır giyerim sizede tavsiye ediyorum
Ceydametee Nergiz7 zaten hamilelere göre kıyafetleri 50 yaş giyim yapmışlar çok saçma şekilde bı kaç kot pantolon var öyle onlarda nasıl kalite bilmiyorum
Polenmom Nergiz7 net katılıyorum berbat şeyler var 🥴 ben momy taytlarla takılıyorum 🤰🏼 birde mango hamiş salopetlerini tavsiye ederim göbüşlere yakışıyor 🫠
Serendipity16 Nergiz7 ben tesettürlüyüm 23. Haftadayım şu an kışta olduğu için en rahat bence triko pantolonlar tabi çoğu geniş paça
Tugcee28 Maalesf cok cirkinler biz hamileleri düşünen pek mağaza yok. Ama lcw kotlar var en kötü onlar kurtarici
mrv1903 Lcw da kumaşlar vardı hamileler için 2 tane aldım ben kotlar sardı bende tesettürlüyüm. Lastikli pantolon gibi duran eşofmanlar vardı bir iki tanede ondan aldım. Bana baya bir yetti☺️
Nuraslanklc Nergiz7 ben lcw den alıyorum gayet rahat ve kullanışlılar hemde deneyerek alma fırsatida oluyor