Tuba0404 Selam kızlar 36+5 olduk malum doğum yaklaşıyor ve gün boyu temizlik yaptım ve bebeğin hareketlerin de azalma var kordon dolanması olabilirmi veya kordon dolanınca hareketleri nasıl olur yaşayan oldumu
aysegullozdm Tuba0404 canım birşey olmaz Allah’ın izniyle ben her gün yapıyorum doğum her an olabilei çünkü diye olsa emin ol bana olur biseyler kordon dolanması hissedebilecegin bir şey değil canm ancak doktor bilebilir hareketlerinin azalması normal o da ağırlaşıyor senin gibi 🥰
kubraaa123 Böyle bir şüpheniz varsa buraya yazmayın lütfen gidin acile baktırın, önemli bir konu olabilir çünkü
Tuba0404 kubraaa123 şüphe şu şekilde hareketleri normalde sert oluyordu ama bugün daha yavaş az ve yumuşak oluyor
Ceydakrtpe22 Tuba0404 yorulduğun için sert tekmeler olmayabilir ve bu haftadan sonra zaten yeri daraldıgı için tekme önceki gıbı atmıyorlar şekerli birsey yiyıp sola yatın hareketlerini sayın 2 saatte 10 hareket illa tekme atmasına gerek yok hareketler tekme sayılıyor artık 🌸🩷
hanifeq Tam olarak kordon dolanması diyemezsiniz o ultrasonda belli olur ama hareket önemli baktırın lütfen
Tuba0404 aysegullozdm inşallah olmaz canım yarın kontrolüm var zaten ama içime bi kuşku girdi sizlere sormak istedim