Berna9097 Meriioo aynıyız tam kırk gün kaldı bacaklarım bençmde aynı kendimi panda gibi hissediyorum 🤣🤣🤣
Meriioo Berna9097 aşşşırı rahatsız edici bir durum ya 😂 resmen kalabalık buluşmalardan kaçınıyorum bu yüzden 😂😂
Nuraslanklc Mine41 sırt ağrısı çok kötü iki gündür varda sütyenden oluyor sanıyordum hamama gitmek istiyorummmm😁
Mine41 Nuraslanklc bende çok istiyorum doğurayım hamam sonrasında masaj tam sınk ağrısı da değil kemik batıyor kaburğalarım batıyor o da dayanılmıyor 1 ay önce başladı benim
Meriioo Nuraslanklc hamama gitmeniz tehlikeliymiş, ben de istiyordum 25 haftalıkken doktorum kesinlikle gidemezsin demişti
Meriioo Mine41 sırt ağrım sadece gece oluyor benim, uzandığımda… off zor günler valla, bende bacaktan dertliyim 🥹
Meriioo Efnan3443 maaşallah ☺️ sağlıkla gelsin umarım güzel geçiyordur 🥹 32 den sonrası bende zor çünkü de
Efnan3443 Meriioo Güzel geçiyor du ama sanki yavaş yavaş zorlanmaya başladım gibi çok ağırlaştım 2 saat yürüyen ben beş dk yuruyemiyorum
Meriioo Mine41 kemiklerinizin arası açılmaya başlıyor ondan oluyor ağrı, e tabi bide denge merkeziniz değişiyor 🥲 ah ah analık zor 😂
umaydurununannesi Meriioo 30 ama haftaya gun alıcam kaca duser bılemem tabı o zamana kadar dogmazsa belimden bacaklarıma kadar agrıyo her yanım
Meriioo umaydurununannesi valla zor 😞 ben kalabalık buluşmalara girmemeye çalışıyorum resmen bu yüzden