ozgeceyld Kızlar selam uzun zamandır demir hapı kullanıyorum bun dan koyulaşma oluyo biliyorum ama bir süredir siyah noktalar oluyo yediğimle ilgili değil. Bu da demir hapındna. olabilir mi? Biraz korktum🥺 Bide koku çık ağır oluyo 🙈
ozgeceyld hunilimom Ayy öyle mi yaa o kadar korktum ki ben anksiyete hastasıyım ve çık korkuyorum hastalık durumlarından hani renk değiştrdiğini koyulaştığunı biliyorum ama yani siyah nokta nokta bişryler olabileceğini duymadım. Doktora da soramadım utancımdan günlerdir kendimi yiyorum internete giriyorum iç kanama diyo flaan😃
Dreamssss ozgeceyld ah bu anksiyete 😂 bakma internete hiç bir şeye inanma orda yazanlara en ufak bı ağrıyı bile en kotu şey yazıyor daha doğrusu biz en kötüsünü kndimize çekiyoruz 😉
hunilimom ozgeceyld aşkım belki nokta yapicak şeyler yediysen susam gibi küçük çekirdekli şeyler onlarda sindifilmeyip direk öyle çıkabilir
ozgeceyld Dreamssss Ben o konuda maalesef çok kötüyüm her şeye bakıyorum her şeye ve sonuç böyle krizler 🥹🥹 hamileyken daha çok üzülüyorum bu duruma bebekte etkileniyo 🥹
Dreamssss ozgeceyld her şeye kat kat pimpiriklenmemiz gerçekten içinden çıkılmaz bı durum daha çok stres oluyoz