Esra3597 Kızlar ya 2 seferdir NST ye giriyorum tam o şurada bebeğimin hareketleri kesiliyo 1 saat hastanede vakit geçiriyorum. Benim heyecanımdanmıdır nedir hareket etmiyor bebiş. Ne yapmam lazım ki
Cerenbelis1 Esra3597 benimde geçen öyle oldu uyuyordu tekrar meyve suyu çikolata yiyip girdim nstye tamamen tok gitmek gerekiyormuş ve girmeden öncede yine tatlı bişey yersen hareketlenirmiş
hunilimom Esra3597 yok git uyuyor olabilir benim de iki kez başıma geldi kek meyve suyu felan yedim duzeldi
gizem-cbn Esra3597 Benimkide aynı üstüne bide çikolata yiyip girdim bugün ama hareketleri azdı doktor da normal dedi eve geldim yatağa uzandım kıpır kıpır. Bence bebek böyle alanlarda stres de oluyodır
Esra3597 gizem-cbn bencede Bende bile ilk girdiğimde stres oldum ya kımıldamazsa diye Portakal suyu denicem bide onu çok önerdiler
gizem-cbn Esra3597 tek diyebileceğim doyurucu bi kahvaltı yapman olur çünkü o zaman bebek daha hareketli ne portakal suyu ne çikolata ayıptır söylemesi iki simitle geçiştirdim ben ondan diye düşünüyorum ama eve geldim ondan bundan yedim düzeldi