Aysnk Herkes farklı bir yöntem yazıyor kimisi suyunu içmiş kimisi içmiş kimisi gömmüş sonrasında kimiis kapatılmalı yoksa rahim de kapanmaz diyor kullanip işe yarayan var mi nasıl kullanılıyor
Adenala Aysnk Sancılar başlayınca suya atıyorsunuz duaları var onları okurken çiçek gibi açılıyor ot o açıldıkça rahim kasları gevşiyor açılma oluyor doğumdan sonra onu sudan alıyorsunuz o kendi kendine kapanıyor kimisi suyunu içiyor rahmi toparladıgı söyleniyor annem yengemin doğumunda öyle yapmıştı
busra-2410 Aysnk Summes Sebila Yesserahu bu duayı elinizin içine yazın doğum anında sürekli okuyun doğum anında sürekli bu dua dilimdeydi
Dilan_55 Aysnk suyunu falan içmedim ben sancım gelince suyun içine attık Meryem süresi vs okudular sürekli ben sancı çekerken ot açıldıkça benimde acilmam oldu doğum olunca da aldılar sudan koydular kenara ama bizde söyle bi hata yaptık mesela benim sabaha karşı sancim başladı o an suya koymadık aksama doğru hastaneye giderken koyduk şimdiki aklım olsa hemen koyardım belki daha erken olurdu dogumum
bademommss__ Aysnk biz icme suyuna yasin meryem ve birkaç sure daha okuduk hastaneye gittigimizde otu o suya koyduk ben de bir yudum içtim, dogumum da kısa surdu cok sukur
Aysnk Adenala hangi dualar okunuyor peki Arapçası dan mi okunuyor o esnada Türkçe’den okusak da olur mu acaba
Adenala Aysnk Tabiki doğum kolay bir şekilde dikiş vs olmadan yaptı mesela yengem perine masajı da çok faydalı son haftalarda ondan da yaptım demişti
ozlemoby Yukarıda hanımefendinin anlattığı gibi kullandık bizde ama bence suyunu içmeyin , bana alırken içme demişlerdi çünkü , işe yaradığınıda düşünüyorum açılmam kolay olmuştu..
busra-2410 ozlemoby bizde suya koyduk annem dua okudu açılmam çabuk oldu ama suyunu içmedim doğumdan sonra sudan çıkardık yine kapandı zaten 🤗