Çok şükür doğurdum arkadaşlar 🤗 pazartesi günü doktorda kontrolüm vardı ve gittiğimde bebişin suyunun aniden azaldığını ve riske girdiğimizi öğrendim zaten bir türlü kanala da girmemişti kızım son kez bir alttan muayene olduktan sonra çarsamba günü tekrar gelmemi istedi sezaryene gün verecekti doktorum ama gerek kalmadı çünkü eve gidince belki de stresten belki de muayeneden olacak sancılarım başladı akşam 7 gibi hiç düzenli değildi gece 12ye kadar bekledim nişanımda gelince hastaneye gittik. Doktorumu arayip haber verdiler hemen yatışım yapıldı. Ben normal doğum yapmayı çok istiyordum bu sebeple sabaha kadar bekledik ebeler sürekli gelip gittiler kontrol ettiler hep nstye bağlıydım. Kendi sancimla açılmam az olunca suni sancı verildi ama onunla da Max 6 cm açıklık olmuştu artık salı günü öğlen doktorum son bir muayene etti ve açılmamın çok az olduğunu riske girmeye gerek olmadığını söyledi (bende zaten kuru kuru sanci cekmekten çok yorulmuştum ve bebişi riske atamazdim) sezaryeni kabul ettim. Hemen ameliyat için hazırladılar beni doktorum da hastanenin ameliyathane kadrosu da müthişti gerçekten. Çok hızlı ve pozitif bir şekilde spinalle sezaryen oldum, ben sezaryen olmaktan çok korkuyordum ve korkumun yersiz olduğunu anladım. Kesinlikle acı yok sadece bazı cekistirmeleri falan hissediyorsunuz ama neyi hissettiginizi de bilmiyorsunuz. Benim ilk doğumum olmasına rağmen hemşireler çok soğukkanlı olduğumu ve hızlıca toparlandigimi falan söylediler çok mutlu oldum. Sezaryen den sonra hemen gazımı cikartamadim ertesi gün cikarttim ama yine de lavman istedim tam olarak rahatlamak için onu da yaptılar. Sütüm de geldi çok şükür hastanedeki başebe de suni sancı falan çektiğim için bu durumun sütümün gelişini kolaylaştıracağını söylemişti öyle de oldu şükür. Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın 💕