Fulya1993 Sermec27 ilk gebelikte şeker vardı nsülin kullandıgim için birde erken doğum yapmıştım şimdi yine bebek önden gidiyor dokror erken yapalım dedi
Sermec27 Fulya1993 anladım canım benimde ikinci oğlumda şeker vardı bebek 1 hafta önden gidiyor su an 17+3 haftalik hamileyim ama ben evde ölçüm yapıyorum çoğu zaman normal çıkıyor bakalım inşallah sekerimiz çıkmaz yine
Sermec27 Fulya1993 kızından kalma beşik bebek arabası ne bileyim zıbın pijama vs yok mu canım benim mesela ilk oğlumdan kalma herşey var hani belki senin cinsiyet farklı biraz kıyafet alınabilir ama ablasından hiç bir şey kalmadı mı kardeşine 🥰
Fulya1993 Sermec27 ilk bebeğim tüp bebekti çok çok zor olmuştu bir daha bebek olacağını düşunmedim herşeyi ya sattım ya verdim birilerine bir zıbın bile yok ablasindam 😂
Sermec27 Fulya1993 ayy canım biraz bekleseydin keşke bu işler nasip kısmet bizim şu an herşey var şükür abisinden kalma zaten ben saklayacağım hepsini ilerde çocuklarıma vereceğim onlarda bebişlerine kullanır belki ben anı çok severim 🥰
Surad7234 Fulya1993 devlet zaten kesin cinsiyet söylemez yani benim iki gebelik te erkeğe benziyor dedi ve ikisinde de 17haftaliktim
Fulya1993 Sermec27 zaten birşeyler olsa bile biri kış bebeği biri yaz 😂 yine uymayacakri. Nasip birde gerçekten çok zor olmuştu imkansız gibiydi ama Allah verdi şükür
3435360 Fulya1993 hayatım erkek olduğu baya belli devlettekilere bence inanma onların ultrason makinesi eski özeldekiler daha belirgin ve ultrason cihazları özelden farklı daha net görüyo özeldekiler benceeeee erkek baya belli cünkü 🧿❤️
Sermec27 Fulya1993 anladım canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰 neyse yapacak bir şey yok yavaş yavaş ödenir inşallah Allah’ın izniyle 🥰