Fulya1993 Normal de özel takipliydim devlette devam etmeye karar verdim bugün devlet Hastanesi’ne gittim 16. Haftada %100 erkek denildi şimdi ultrason paylaşicam bugün devletteki doktor tam göremiyorum kıza da benziyor dedi ve ben bir çok alışveriş yaptım anlayan baksın ya öndeki pipi değil mi
br2023 Fulya1993 bence erkek ama biraz daha bekle tam belli olsun doktorlar daha iyi bilir yalnz öndeki çıkıntı cidden pipiye benziyor klitoris o kdr büyük olamaz diye düşünüyorum
Sermec27 Fulya1993 bence alışveriş için çok erken davranmışsiniz detaylıyi beklemek daha mantıklı evet önde bir çıkıntı var gibi duruyor ama pipi de olabilir klitorisde olabilir kız bebeklerde de şişlik olabiliyor veya Kordon’da olabilir detaylıda net belli olur bence ya da 1 kaç haftaya 🥰
Fulya1993 Sermec27 kordon olmadığı kesin canım çünkü böyle mavi kırmızı şeyle baktı kordon değil kesin dedi
Fulya1993 En azından kargoya verilmeyenleri iptal edicem valla %100 denildi ya. Bugünkü olay beni şaşkına uğrattı
Surad7234 Fulya1993 devlet zaten kesin cinsiyet söylemez yani benim iki gebelik te erkeğe benziyor dedi ve ikisinde de 17haftaliktim
Sermec27 Fulya1993 yani devletin verdiği ultrason yok mu boş gördü de ondan mı kesin dedi acaba burda bir çıkıntı var ama dediğim gibi pipi de olabilir klitorisde olabilir
Sermec27 br2023 hiç bilmiyorum ki siyah beyaz ultrasonda daha net gözüküyor bu önden çekilmiş renginden dolayı ben çözemedim ordaki çıkıntıyi yani bir doktor yüzde yüz erkek diyor diğeri kesin kız diyor valla bilemedim
Fulya1993 br2023 12 de 14 de ve 16 da da erkek dedi ozeldeki doktor hatta 16 da %100 dedi yoksa bence de pipi ama bugünkü göremiyorum tam kıza da benziyor dedi offf valla ya alışveriş yapmamış olsam kızı erkeği ikisi de bir de %100 denildi birde
br2023 Fulya1993 bence erkektir tekrar baktırın siz hangisine güveniyorsan ona git zaten özel devlete göre daha erken cinsiyet söylüyor devlette yanılma payı var gene
Sermec27 Fulya1993 yani canım o zaman erkektir bağdaş kurmuş göremiyorum tam ama kıza benziyor vs dediyse özelde de ısrarla doktorun erkek diyorsa erkektir diye düşünüyorum
br2023 Sermec27 bence erkektir çünkü %100 erkek diyor dediğiniz gbi öbürü de kız olabilir demiş yani bir hafta daha bekletilip tekrar baktirabilir
Sakinesakine Özeldeki doktor da bana %100 erkek demişt devlete gittiğimde kız olabilir demişti ama tabiki özeldeki ultrasonla devletteki bir değil detaylı ultrasonda erkek olduğu ortaya çıktı zaten sizinde o şekilde olabilir belki ☺️
Sermec27 Fulya1993 yani o zaman erkektir canım belki kemik yapısından falan kız demiştir devlet özelde gördüyse pipiyi erkektir yani
Fulya1993 Sermec27 12 den itibaren öyle dedi hatta 15. Haftalarda devlette başka bir doktora daha görünmüştüm oda %75 bir oran vermişti erkek diyerek bugün niye boule oldu anlamadım