Sedaycagan Merhaba güzel anneler,başlangıç aşamasında olan bel romatizmam var,doktor her türlü doğumu yapacağımı belirtti ama şiddetli bel bacak ağrılarım var,aynı durumda anne adayları var mı aranızda cevaplarsa sevinirim:) 37+1 den selamlar😍
Baharoloji Sedaycagan merhaba benim ilki normal ikinci sezaryen oldu gebelik süresince aktif değildi emzirme döneminde çok zorlandım çok ağrım oldu doğumda sorun yaşamadım
Eceliza3434 Sedaycagan teshisli raporlu degil ama romatizmam var ciddi agrilar yasarim hep ama dogum öncesi nekadar cok regl sancisi ve vb agrilar yasadiysan dogum bi okadar aaaa olay bu mu muymus diyor insan :) ben 7cm olana kadar nezman baslicak demistim ebeye güldü :) basladi dedi ama tabi 7den sonrasini bosver basa gelen cekiliyor 😅
MelekAkgnr Sedaycagan ankılozan spondilitim var benımde sizede cok geçmıs olsun . Ikıncı gebelıgım benımde dogumdan sonea daha cok agrım olmustu dogum sırasında şişmeler ve ayak agrıları hariç cekmedim
Sedaycagan Baharoloji merhaba benim de 7.aydan sonra aşırı derecede ağrılarım başladı bu tamamen rahatsızlığımın ağrıları,ama dayanabildiğim yere kadar dayandım şimdi 37 hafta içindeyim,doğum beni düşündürüyor açıkçası ilk doğumum normaldi ama o zaman bir rahatsızlığım yoktu,
Baharoloji Sedaycagan Sedaycagan ben ikincide sezaryen oldum ancak başka sebeplerden doktorunuzla konuşun ancak sezaryen de kolay değil normal bana daha rahat gelmişti konfor açısından
Sedaycagan Esrtgb çok geçmiş olsun doğum şekliniz nasıl görünüyor peki doktorunuz ne diyor,nasıl doğum yapacaksınız,
Sedaycagan Eceliza3434 benim raporlu ama geçen sene teşhis kondu başlangıç aşamasında olduğu söylendi,7 aydan beri çok şiddetli ağrılarım başladı gece özellikle,bebek büyüdüğü için de olabilir ama doktorum tamamen kendi rahatsızlığıma bağlıyor ikinci doğumlar kolay oluyor dediği için normali deniycez ilk etapta ama bakalım sonrası da çok önemli ağrılar devam ederse nasıl bakacağım bebeğime düşünüyorum :(
Sedaycagan MelekAkgnr merhaba,çok geçmiş olsun size de benim de ankikozan spondilit:( peki nasıl doğum yaptınız normal mi sezaryen mi
MelekAkgnr Sedaycagan kbakmayın yenı gordum sezeryann dogum yaptım ama sankı bel ve sırt agrım coktu normale gore bır de emzırme de vardı tabı onunda etkısı olabılır
Sedaycagan MelekAkgnr merhaba estağfurullah peki genel sezaryen mi yoksa epidural mi bunu da merak ediyorum eğer epidural ise sonrasında ağrı oldu mu,çünkü şuan çok ağrım var beni sonra daha kötü yapar mı diye de düşünüyor değilim:/
MelekAkgnr Sedaycagan spinal oldum ben ama ılk dogum ıkıncı gibi olmaz derler zorlar diye agrı romatızman olsun olmasın ıkı sene bel sırt agrısı bırakmıyor peşini canım emzirme donemıde varya durus bozuluyor ıster ıstemez
Sedaycagan MelekAkgnr teşekkür ederim cevabınız için,şuan bekliyoruz normal gibi görünüyor ama illa sezaryen istersen haftaya alabiliriz dedi kafam da karıştı biraz.tüm bebişler sağlıkla gelsin🌟
MelekAkgnr Sedaycagan genelde normal dogumu onermiyordı ankılozan spondılıtte siz soylemısmıydınız rahatsızlıgınızı
Sedaycagan MelekAkgnr evet,romatoloji doktoru her türlü doğumu yapabilirsin dedi,ama ben çok kararsızım