MinikMucizem___ Merhabalar size bir sorum olacaktı sizin ultrasonda bebegin ölçüleri hep haftasiylami uyumlu yoksa biri geriden biri ileriden mi gidiyor
Tugbacds MinikMucizem___ benimde kafa vucuduna göre 1-1,5 hafta ileride böyle değildi bu hafta öyle oldu neden acaba bende bekleyeyim burda
MF0127 MinikMucizem___ benimde aynı canım 3 hafta öndeydi başı ama bu hafta 2 ye düştü doktor daha normale döner korkma dedi bacak boyuda 1 hafta geri oda önemli değil dedi ama bilmiyorum yani bende kafama takıyorum ister istemez.
Busra-36 MinikMucizem___ benimde bi önceki kontrolünde oyle demisti kafasi bir hafta ilerden giďiyo demisti hatta bacağı içinde aynı şey söyledi korkulacak bisey xeyil normal demistj
MinikMucizem___ Kuzeyozum belli olurdu ama bazı annelerin yazılarını okuduğumda böyle olduğunu ve o testlere guven olmadığını söylüyorlar Bende çok endişeliyim aslında doktordan yeni geldim kotu bisi olsaydi soylerdi heralde
Tugbacds Panik yapmayalım bi aksilik olsa doktor mutlaka söyler ve gerekli tetkikleri yapar kendimizi doldurup süreci kendimize zehir etmeyelim kızlar inşallah her şey yolundadır