Asel_27 Kızlar 33+1 haftalık hamilegim ,bu günlerde bebek daha cok karnımda degilde yumurtalıklarımın idrar kesemin üstünde gibi hissediyorum tekmeleri hep orda böyle nasıl anlatsam degisik ve rahatsız edici,sık sık tuvalete istiyorum hu yüzden
bbusraa-11 Asel_27 olması gereken canım normal Mesaneye baskı yaptığı için sık sık tuvalete gidiyorsun
Birsen56 Bende yürüdümü yoruldumu kasıklarımda servika yakın ve aşağı baskı yapıyo ama arada aşağı iniyo sık idrara çıkıyom
Asel_27 Birsen56 ben yani yrım saatten bir ,bir saaten bir hep tualete gidiyorum çok az bile olsa karnım dağılacakmış gibi oluyorum
Asel_27 Bebekkkk erken dogum riski falanmı oluyo öyle olunca?yoksa normalmi dogum kanalında olması ?3-4 güne kontrolum var o yüzden doktoruma sormuyorum daha
ruveyda123 Asel_27 bende uzanınca bebek çıkacak gibi hissediyordum kontrolde doktor bebeğin başı yanda sen öyle hissediyorsun normal demişti☺️
Asel_27 ruveyda123 biraz rahatladim🥹😅bu aralar çok fazla takıyorum herşeyi stres yapiyorum kendime🤦🏻♀️
ruveyda123 Asel_27 bende öyleyim maalesef Allahtan ertesi gündü kontrolüm doktor her şey yolunda deyince içim rahat etmişti sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah ☺️🌸