Busraakay_26 Haticeksmz hurma falan klasik şeyleri biliyorsundur onun haricinde Bol bol hareket etme özellikle çapa yapar gibi hafif eğilme Sık ilişki(yasaklı değilse) Göğüs ucu uyarılması
bbusraa-11 Haticeksmz hurma yiyorum ve pilates topunda bi kaç hareket yapıyorum ben ve kendimi çok yormadan hareket ediyorum yürüyüş vs
ezgiiislc Haticeksmz yürüyüş, squat , ilişki , sıcak duş, hurma,ananas herşeyi yapıyorum 39+1 hala gelmeye niyeti yok gibi bebişimin 🫠
busraozkan33 bbusraa-11 göğüs ucunu uyarirsan süt gelecek gibi rahim ağzını yumuşatıp aciyormus diye duydum bende
Busraakay_26 bbusraa-11 elinle oynaya bilirsin doğum eğitiminde ebe söylemişti Rahmi uyaran şeyler varmış
Mavi-elif Tek ayak kaldırımda aksıyarak yürüme bu ara çok karşıma çıkıyor Instagramda. Ben. İlk doğumumda bol yürüyüş hurma ve sık ilişkiyle 37de doğurdum😃
keremalya1724 Mavi-elif peki bu sık ilişkiye kaçıncı haftada başlamak lazım yani 37-38de doğurmak istiyorsak 35te falan başlayalım mı 😂
busra-2410 36 hafta itibariyle hurma , yürüyüş, aksak gebe yürüyüşü, ördek yürüyüşü ve pilates yapmıştım doğumda bunların çok faydasını gördüm açılmam çok çabuk oldu doğumhaneye girene kadar pilates topunun üzerindeydim 😂
Mavi-elif keremalya1724 erken istemenizde ki sebep ne ki merak ettim😄 benim kilosu artıyordu önden gidiyordu iki hafta önceden o hafta doktorum çatı muayenesi yapıcam dedi 38de gel dedi 36da başladım 37.5te bi hafta içinde bol ilişki ve yürüyüş hurma yedim oğluşum 4 kilo doğdu 😂
keremalya1724 Mavi-elif benim kızda 10 gün ilerdeymis ben ssvd istiyorum ve fiziksel olarakta minyonum o yüzden bebek çok büyürse normal doğum şansım düşer 😅 oy maşallah ne kadar tontik doğmuş 😍 ne kadar önce cikiyordu en son muayenede kaç kilo demişti doktorunuz
Mavi-elif keremalya1724 2 hafta önden gidiyordu baştan beri bazen 3 haftaya çıkıyordu. Doğumdan önceki gün 3.700 dedi ultrasonda ertesi gün 4 kilo doğdu oğluşum. Son zamanlarda kiloyu net ölçemiyorlar ama net olan hiç görmedim