Bahar61-61 Kızlar şu an hastanedeyim bebek makat gelişli olduğu için sezeryanla doğum yaptım süt ne zaman gelir acaba ilkinde normal di hemen gelmişti bunda damla damla geliyor birde gaz çıkarma olayını hızlandıran birşeyler var mı bildiğiniz.
beyazkalp Bahar61-61 balım gaz çıkarmak için kahve içebilirsin ben içmiştim gayet güzel çıkmıştı bebeğini sürekli emzirmeye gayret et bir de ılık bir duş sütünün gelmesini hızlandırır
tgbmerve Bahar61-61 süt daha hızlı gelmesi için galactago damla kullanabilirsiniz ikinci doğumlarda daha hızlı geliyormuş öyle diyorlar , hayırlı olsun 🥰
Baharoloji Bahar61-61 gelmiş sütünüz damla damla geliyor artıyor bol bol sık sık emzirin ertesi gün gaz çıkarma olmuştu bende
Aselkus Bahar61-61 hemen bestlak damla kullanim 1 gunde indiriuor sutu gaza da cok dikkat edin benim cok az çıkmıştı bende karnim aciktigi için cikti dedim yemek yedim ama 2.gun ölüyor dum karnim 9 aylik gibi sisti gaz sancisi mahvetti eve ciktik 4.gundu asiri gaz bosalmawi oldu oyle rahatladim
Sedacaner Bahar61-61 kayısı kompostosu çok iyi gelmişti bana tuvalete bile çıkarmıştı ,insallah ikinci doğumumdada böle yapıcam,çok şekerli yapmayın tavsiyemdir 🥰💓şimdi farkettim hastanedeymişsiniz 🙄 umarım yapabilecek biri vardır size ulaştırsın
Naressmom1644 Merhaba canım. Kayısı kompostosu ve kahve iyi gelir gazın için. Süt içinde emzirme sureni arttır ve bestlak damla kullan bence hemen. Çok işe yarayacaktir