_gulfer Birkaç normal doğum yapan biri olarak soylermisiniz ya ablalar normal.dogum sonrası rahim sarkiyor mu birinden öyle duydum da yaşayan varmı
Tubatgn _gulfer Ya bunun doğum ile alakası yok. Vücut tipiniz ve deriniz ile alakası var. Benim sarkmadı kardeşim. Sıkı bir etim var taş gibi maşallah.
Eldgrn _gulfer sarkmadi bu dediğiniz şeyin olması için o kadar kötü bir doğum yaşamınız lazım ki belki şarkısın veya 5 6 tane kötü şartlı doğum yapmanız lazım ki öyle olsun 11 ay oldu doğum yapalı maşallah sorunsuzum
Ebru-29 Tubatgn rahim sarkması dediğiniz şey deriyle alakalı dışardan görünen kısım değil yanlış biliyorsunuz. İçerden rahmin sarkması zamanla idrar tutamama gibi sorunların, ağrıların olmasi
Tubatgn Ebru-29 Sarkmadı kardeşim, taş gibiyim. İdrarımı da güzel tutuyorum. Hatta inanır mısın 4 saattir yapmıyorum. Çocuğumu uyutmaya çalıştığım için. Ya sen şey değil miydin. Yırtıla yırtıla doğum yapmak istemeyen.
Gizemlibirisi007 Sadece rahim sarkması mı? Off offf yumurtalıklarınız hatta fallop tüpleriniz bile sarkıyor😔😏
Tubatgn Gizemlibirisi007 Rahim kararıyor zenciye dönüyorsun birde 🥺 beyaz tenli kadınım oldum mu zenci
Eldgrn Gizemlibirisi007 kız sarkmayi bir normal doğum yapınca sarkmaktan düşüyor hepsi sonra bir daha doğum yapamıyoruz o yüzden en iyisi normal doğurmamak
Gizemlibirisi007 Tubatgn aa ben de diyorum niye böyle kara delik gibi oldum ondanmış ya kızz püü yazıklar olsun vajinal doğum😔
Gizemlibirisi007 Eldgrn tabii canım vajinal doğumdan sonra rahim ve tüm takım taklavat düşüyor bilmeyenler ne cahil
Eldgrn Gizemlibirisi007 anlatmaya çalışsam destsn yazsak ne fayda anlamıyorlar deneyimlemedigi şeyi de kötülüyorlar kaka normal doğum