Masallinaaa Kizlar yine soruyorum 7 haftalikken kalp atisi yavas olup sonradan normale donen varmi aranizda litfen cvplayin
Serapjjj Masallinaaa sen beslenemene falan çok dikkat et inşallah gittiğinde hersey normale döner canım
Azizecakir Masallinaaa sizinki kaç bilmiyorum biz 6hafta 6 günlüğüz geçen hafta 90 larda demişti doktor haftaya daha güçlü duyarız dedi
Masallinaaa Azizecakir benim doktorum duymam lazim dedi ona biraz üzüldüm bi sıkıntı mi var die acaba
Serapjjj Masallinaaa evet normal demişti sonra 1 hafta sonra bi gittim kalbi atıyor iyi düşünelim iyi olsun inşallah bi sorunun kalmaz canım
Serapjjj Masallinaaa banada öyle dedi vajinal baktı yine duymamıştı ilk haftalar olabiliyor gelişimi yeni olduğu için belkide güçlü duyulmuyo canım
Masallinaaa Serapjjj suan sevincten aglicam nerdeyse ben en gec 7 haftalikken duyulmasi lazim denildi bana 3 düşüğüm de var aşırı korkuyorum
Masallinaaa Serapjjj evet vajinadan bakti cok yavas dedi varla yok arasi dendi bi hafta sonra gel duymazsam alicam dedi