Yusufayazin__annesi Kızlar kas usturasiyla biyik alınır mi ben aldım kalınlaşma yaparmı çok şey oldum ya
myangelson Yusufayazin__annesi çok kullanan var internette falan ama ben güvenemiyorum bir türlü ya sanki onunla alsam bir gün Mahmut abi gibi uyanacakmisim gibi geliyor 😂😂😂😂
Bitutampapatya Yusufayazin__annesi daha siyah çıkıyor ve hızlı çıkıyor 😂😂 genelde ağda yaparım ben ama aksi zamanlarda acelem varsa kurtarıcım oluyor 🤣🥰 2 3 güne çıkıyor bende gerı
tatlibebegim_ Yusufayazin__annesi bi kere yüzümü aldım almaz olaydım eşimle yarış yapıcaktım az kala😂
Aselkus Yusufayazin__annesi ben bir senedir bıyık ve kas alıyorum aslinda tuylude biriyim ama asla kalinlasma cogalma olmadj hormonlardan kişiden kisiye değişebilir belki
SeLyy Ben Bir kez aldım kalınlaşma yapmadı ama sürekli almaya da cesaretim yok uzun vadede yapar diye düşünüyorum.
myangelson Yusufayazin__annesi ahahahaha eşim de usturayi görünce dalga geçiyor benimle bunu alacağına gel benim bicaklardan birini al jiletle tıraş oluruz diyo 😂😂😂😂 dedim aman Allah korusun şakası bile kötü 😂
Yusufayazin__annesi Aselkus kaşlarımı onunla alıyorum 2 kez yaptım çok pratik ama bıyık acelem olduğu için yaptım ilk ve son 😁😁 lazere gidicem saten