SenaKARTAL41 Kızlar 18 haftalık hamileyim sağ tarafımda yumru gibi bi his var geriliyor karnım acaba bebek orada toplanıp ağrı yapar mı bilgi verir misiniz
Pelindogan_21 SenaKARTAL41 Benimde öyle oldu bir süre sonrada kanamam oldu acile gittim bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söylediler
H1tce2 SenaKARTAL41 benimde olurdu doktora sorunca çok ayakta dolaştığın için oluyor demişti herkeste farklı nedeni olabilir kontrole gidince sorun doktorunuza
SenaKARTAL41 Pelindogan_21 riskli bir şey mi acaba ilk defa böyle oldu araştırdığımda bebeğin büyümesinden kaynaklı olabileceği yazıyor
Pelindogan_21 SenaKARTAL41 Onu bilemesiniz ki ağrı tek taraflı oluyor insan hareket edemicek duruma geliyor
Pelindogan_21 SenaKARTAL41 Benim 30 haftada bir anda oldu kasıldım sadece sağ tarafta ağrım oldu ondan sonra da kanamam oldu bebeğin eşinin aşağıda olduğunu öğrendim riskli gebelik kategorisindeyim şuan
Pelindogan_21 SenaKARTAL41 Bnde temizlik yaptım biraz ağır bir temizlikti ondan sonra ağrım oldu yorma kendini elinden geldikçe dinlen
Pelindogan_21 H1tce2 Aynen öyle ben umursamadım şiddetli ağrım olmasına rağmen taki kanamam olana kadar
H1tce2 Pelindogan_21 bazen oluyor hep ihmal ediyoruz aman birazdan geçer falan filan derken ciddi sorunlar çıkınca pişman oluyoruz ama Rabbim hayırlısını versin herşeyi yaşayarak deneyimliyoruz işte
Pelindogan_21 H1tce2 İlk gebeliğim bide ister istemez biraz tedirginim bebeğin eşi aşağıda olduğu için yatak istirati verdi doktor hep korkuyla yaşıyorm
H1tce2 Pelindogan_21 Rabbim korktuğunuzu yaşatmaz inşallah 🤲 sağ salim şekilde gününde doğmayı nasip etsin bebeğine
Pelindogan_21 Aysemm44 İhmal etme bence acile git bir derim doktor bana o zaman o sancıların erken doğum habercisi olabilir dedi