Tuba04 Kızlar arada 3 yaş olacak annem yanımda kalacak 6 ay kadar bu arada kızım 3,5 yaşa gelmiş olacak sizce yanımda annem varken birinden birini ihmal eder miyim rahatça bakar mıyım
Yazmelegi_ Tuba04 rahat bakarsınız bence anneniz yemek ev işi vs ilgilenirse sizde bebeklerinizle ilgilenirsiniz
Baharoloji Tuba04 ben tek bakıyorum ikisinide yenidoğan döneminde uyudukları için daha çok kızınızla ilgilenirsiniz ev işleri kalıyor sadece bende :)
PrensesAnnesi_42 Tuba04 bakarsın bakarsın hem kendini böyle motivasyonyaparim diye. Ben yeni doğum yaptım ikinci dogumum yanımda kimse kalmadı bile ilk günden beri herseyi kendim idare ediyorum Allah oyle bi güç veriyor
Yazmelegi_ Tuba04 etmezsin böyle düşünüp kendini strese sokma şimdiden ve bebeğin uyudukça kızınla ilgilenirsin hem ev işi vs ile uğraşmadigin için ihmal olmaz
Baharoloji Tuba04 4 yaş erkek 4 aylık kızım var 1 aylık olduğundan beri tek bakıyorum yani eşimle sorun olmadı uyanıkken oyunlara ya da kitap okumalarımıza eşlik ettiriyorum kızımıda bir şekilde geçiniyorlar :) sağlıkla gelsin