Minnakmt Kızlar hamileliğimin 12.haftasından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum. Burun etim şişmiş. Şu an 20. Haftadayım hala da devam ediyor. Sprey kullanmak zorunda kalıyorum geceleri. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Doğurunca geçiyor mu bu tıkanıklık. Sanki ömür boyu nefes alamayacak gibi hissediyorum.
Betul709 Minnakmt burun kuruyor tıkanıyor gittikçe daha da artıyor ama doğum sonrasını bilmiyorum henüz 38+3
Diana_96 Minnakmt bende 31 haftaliğim ayni devam ediyor, gün içerisinde bir a geçiyor, ama akşamlari kapanip öyle uyumam gerekiyor, ağızdan nefes aldığım için, horlama oluyor, eşim söyledi. Valla umarim bu durum geçer doğumdan sonra
Beeyzanurr Minnakmt 21. Haftaya girince %80 8 acildi burnunum sizinde geçer inşallah ben dogurana kadar böyle olur sanıyordum
Minnakmt Ben de ilerlemesinden korktuğum için burun etimi yaktırdım ama nasıl bir burunsa hala düzelmedi. Bari doğumdan sonra geçiyor umudum olursa pskolojik olarak rahatlarım diye düşünüyorum 🙈
hanifeq Minnakmt evet o kadar nefes almakta zorlanıyorum ki eşim burnunda vantilatör mü var diyo uyuz😂
Minnakmt Si Diana_96 ne güzel horlasınız da uyuyorsunuz. Benim burnumu açmadan uyumam mümkünse olmuyor. Başlarda çok panik atak geçirdim. Şimdi her gün yatmadan Melisa içiyorum anca toparlıyorum 😔
Denizbllt Minnakmt bişey dicem yanlış anlama ama melisa içme lütfen. Doğumu tetikler. Kas gevşetici görevi görüyor rahatlatıyor. Otrivine pediatrik kullan sadece geceleri birer fıs ama lğtfen çay içme erken haftada düşük ilerleyen haftada erken doğuma sebep oluyor
Elfthh Minnakmt ay bende birden bunalıp uyanıyorum acaba tıkanık ondan mı panik yapıyorum siz diyince aklıma geldi
Minnakmt Beeyzanurr sizin adınıza çok sevindim. Ah inşallah genelde doğum sonuna kadar devam ediyor diye duydum hep, inşallah benim de açılır 😔
Melike_babyyahya Minnakmt ben hamileliğin başlarında yaşadım gece ağladığımı bilirim nefes alamadığım için . Burun bandı filan kullanıyordum yastığımı çok dik yapıyordum birazcık nefes alıyordum bazende hiç alamıyor gece nefessizlikden uyanıyordum ama çok şükür geçti şuan hamileliğimin 33.cü haftasındayım. Geçicek yani merak etne sabr biraz .
Minnakmt Sadeceanne2 Melike_babyyahya hepsini kullandım ve yaptım 🙈 burnumun görmediği sprey, uçucu yağ doğal kürler kalmadı. Ama olmuyor yaa naparsam yapayım rahatlayamıyorum. Çok mutsuz bir hamilelik geçiriyorum. Tek duam bir gece ansızın geldi. Bir gece ansızın da gitsin inşallah :(
serensen96 Minnakmt Hamileliğimin son haftalarındayım doktorum nazalnem önerdi. Şişlikleri hafifletmişti. Deniz suyu spreyi kurutur burun içini ama yinede rahatlatmak için kullandım