Haticehrkc Sevil1996 kendisi çok iyi, rutin tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum, kendisi e nabızdan bakıyor bi sıkıntı görürse söylüyor, her anlamda kendini güvende hissediyorsun, ben çok memnunum çok şükür
YagizAlpsmom momofmychildren balcalıda sağlıkçıyım burcu hanıma gidiyorum. Sağlıkçı olduğumuz için fetal dna önerdi bize balcalı da olsaydı orada yaptırın derdi bence yapılmıyor biraz maliyetli bi test çünkü
Kadriye_cnck Haticehrkc hanımefendi Siz detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız? Ne kadar sürdü detaylı bakti mi doktor?
momofmychildren YagizAlpsmom bazı tıp fakülteleri yapıyormuş Eskişehirde mesela 300 TL ymis tıp fakültesinde o yüzden sordum
Masmavi0610 YagizAlpsmom Balcalı da genetik çalışmıyormuş bende sormuştum. Kaç haftalık siniz acaba ? Hekiminiz sezeryan yanlısı mı normal doğum mu ?
momofmychildren YagizAlpsmom özelde evet çok yüksek bir tek Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi yapıyormuş ama ben Adana’dayim
momofmychildren Hacersrk özelde evet 350 dolar bir tek Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi yapıyormuş ama ben Adana’dayim
YagizAlpsmom momofmychildren keşke her üniversite hastanesi yapsa bunu herkesin yaptırma imkanı olsa 🙏
momofmychildren YagizAlpsmom ben özelde kıvılcım bektaşa gidiyorum doktorum tavsiye etti ama ikili tarama testi sonucumu bekliyorum ben