Tugcee09 Kızlar kasım ayında 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtajla aldılar. Şimdi tekrar hamileyim son adetime göre 5 haftalık olduğunu düşünüyorum. Strs olmamak adına 7. Haftaya kadar bekleyip öyle doktora gitmek istiyorum keseydi bebek oluştu mu kalp atışı bunların stresini yaşamak istemiyorum. Direk gittiğimde hepsini mğreneyim diyorum . Fakat bir yandan da önceki bebeğin kalbi durduğu için erken gitmeli miyim doktor her hangi bir ilaç verir mi diyorum . İlk gebeliğim de her hangi bi araştırma olmadı doktorum bu gibi durumların olmasının normal olduğunu söyledi .
Yeni1gebelikkk Bence gitmelisiniz , belki bir ilaç başlar bilemiyorum ama durumdan bahsedersiniz en azından kontrol etmiş olur ,benim fikrim bu yönde 5.haftalik iseniz keseyi görmüş olursunuz belki bebekte oluşmuştur 2 hafta sonra kalp atışı için gidersiniz
hanifeq Sizin verebileceğiniz bir karar tabiki bence mantıklı bazı doktorlar 5 haftalıkken bakmıyor bile ultrason zararlı değil ama ısı veriyormuş bebeğe o yüzden 7. Hafta iyi bence