Kayaeliff İkiz anneleri Bebegım 22 günlük çok gazları var ben aptamıl prematüre kullanıyorum ondan olduğunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz acaba ? 36 haftalıkken doğum yaptım buarada kuvezde kalmadılar
Taze Kayaeliff ikiz annesi olarak çok araştırdım içerigi olarak en temiz mama olduğunu düşündüğüm goldan goat mamasını kullaniyrm evet pahalı bir mama ama içim rahat
Birikii Aynı mamayı bizede doktor yazmıştı prematüre oldukları için ama çok gaz yaptı değiştik sma optipro aldım hiç içmediler hip aldık hiç içmediler sonra bebelac gold aldık severek içiyorlar ve gaz falan olmadı hala onu kullanıyorum
Birikii Kayaeliff 3 ay sadece anne sütü verdim sonra mamaya başladım 1 numara doğumdan 6 Aya kadar 6 aydan 1 yaşına kadar 2 numara 1 yaşından sonra 3 numaraya geçiliyor kutuların üstünde yazıyor zaten
Taze Kayaeliff bir aylık olduklarında kullanmaya başladım bn mamayı bir aylık olduar 1 numara kullanmaya başladım
Kayaeliff Taze ıkızlerımde 2 ocakta 1 aylık olacaklar canım perısan olduk 3 gündür karınları olmadan sertkı uyumuyorlar uyuduklarında kendılerını sıkıyorlar ağlayıp duruyorlar çok üzülüyorum yapmadığımız masaj kalmadı çıkarıyorlar demekkı yetmıyor oda nasıl yapacam bılmıyorum