AnnesininBaliii07 kesin bir tarih olmamakla birlikte bebegin kilosu vs durumuna göre doktor gününe karar verir 36.hafta civarı tarih alırsınız.Bende 4 gün önce 2.sezeryanimi oldum çok korkuyodum sürekli sancilarim çıkıyordu eski dikisl yerlerinin içten zarar görmesine sebep olduğundan dolayı sikintiliymis.23 ocağa gün vermişti doktorum bebek küçük olduğu için bikac gün daha kalsın demişti 20snde gelen savcıyla acil.ameliyata alındım.Bosuna o kadar stres yapıp günlerimi zehir etmişim ilkinde genel.anestezi olmustum bunda spiral yaptı doktorum genel öneriyorum dedi günlerim kabusa dönmüştü çok korkmuştum. Hic korkulacak bisey yokmuş ben aglayarakmve titreyerek girdim hen sakinleştirici istedim yaptılar zaten hic bise hissetmiyorsun sarsıntı vs bile anlamıyorsun belden vurulan iğneyi bile çok.hissetmedim serum daha çok acimisti o kadar diyim sana.Bebegimi gördüm giydirdiler öptüm kokladım.foto cekindik sanki hiç ameliyat ortamı değildi.Sonra odaya ciktim 5 6 saat sonra narkoz etkisi gitmeye başladı ister istemez ağrılar oluyo ağrı kesici yapuyolar zaten belli aralıklarla.Ilk.ayaga kalkmam da çok zor olmadı kalkarken hep basın dik ve karsiya bakar şekilde olsun.yoksa tansiyonun düşebilir.mumkun.mertebe yatma yattıkça toparlayamiyosun yürüdükçe aciliyosun ben saat başı yürüdüm koridorda.Suukur çok zor olmadı şuan da hafif ağrılar var ağrı kesici alıyorum normal.surec yani bunlar h8c dert etme bebeğini kucağına alacağın zamanı düşün