cennetb Kızlar napiyosunuz kaçıncı haftadasınız ağrı sızı mide bulantısı varmı doğumu heyecanı canı sıkılan
Ebr28 cennetb 35 haftalık olduk hftaya kontörlüm var sezaryen için gün verecek cokda korkuyorum 🙈sen kaç haftalıksın cnm
br2023 cennetb 7+5teym daha basindaydm ara sıra ağrılar oluyor tabi fazla bı bulantı fln olmuyor çok az bulantılarım var bide sabahları çok yorgun oluyorum 🤕
BurcuY92 cennetb 30+6 haftalık oldum, bel ağrısından artık yerimde duramıyorum. Bazen odadan odaya geçsem uzanacak hale geldim :)
EDA-GUN12 cennetb 37+5 haftaligiz arada bir hafif sancılar oluyor nst de sancı çıkmadi bebeğimin gelmeye niyet Yok galiba ama bugün sabahtan beri hareketleri çok hisetim Kendi kendime diyrum acaba gelcek kendinmi hazırlıyor ne😂🫢
cennetb Ebr28 36+5 bende devlet hastanesine gittiğim için mecbur sezeryan olacağım sancı filan çıkmıyor nst de mide bulantısı çok fena bakalım ne zaman gelecek prenses isim bulamadık daha
yarencaliskan Ebr28 sezeryan hiç zor değil hiç korkma canım 2 sezeryan oldum 18 gün oldu sanki hiç doğurmamış gibiyim 🥰😘
Ebr28 br2023 inşallah bulantınız olmaz nerdeyse sonuna geldim hala daha bulanıyor bu kdr zor olacağını hiç düşünmemiştim
Ebr28 cennetb bnde bebeğin kalbinde sorun var ondan dolayı sezeyan olucam kanalda bekletmemek için sezaryen öneriyorz dediler bnde devlet takipliyim hyrlısyla sağlıkla gelsinler inşallah ilk doğumunuz mu bnm ilk
br2023 cennetb o kdr çok istyrm ki hemen doğsun o kokusunu içime çekeyim tabi önce bebek kokusunu o kdr çok seviyorum ki geçen rüyamda bile bebek kokusu geliyordu bana cennet kokusu cidden cennet ya😌🥰
cennetb br2023 son haftalar hiç geçmiyor inanan ben ne ara 30 haftalara geldik bilmiyorum 30 a kadar geçiyor 30 dan sonrası yok maalesef geçmiyor
cennetb br2023 az kaldı ama banada geçmiyor artık maalesef bende bi an önce gelsin istiyorum korkuyorumda bakalım nasıl geçecek
cennetb Ebr28 inşallah sağlıkla bi şekilde gelir evet benimde ilk doğumum biraz heyecan stres ne zaman gelecek kaygısı var
Mlk_26 Bende 16+4 günlüğüm elhamdülillah herşey çok güzel geçiyor herhangi birşey yok mide bulantısı vs cinsiyeti çok merak ediyorum ilk bebeğim olacak çok mutluyum bir an önce günler geçsin istiyorum tabi
br2023 Ebr28 inş herkes çok zor diyor şimdiye kdr bir kere tek kustum o da eşimin midesi bulandı ben eskiden beridir bı mide bulanmasina bile igreniyordm benmde midem bulanyrdu🙄
cennetb BurcuY92 arada sırada banada oluyor ama çok şükür mide bulantısı kadar sorun etmiyor mide bulantısı çok kötü benimle