tgbmerve Aden17 gelir gelmez ben hep Dr a gittim, 4 te geldi 10 da geldi , 12 gelemdi ama asiri sancım vardı , hepsindede iğne ve fitil başlandı , Dr a. Gitmeli yada arayıp sormalısınız birde 2 gün olmuş 🤔🤔beklemeyin
Fer4h Aden17 kanama daha önce hiç olmuşmuydu önemli olan bu birde ağırlık kaldırmak yada cinsel ilişki sonrası mı yada sebepsiz bir anda mı geldi yani ilk neyden sonra geldi
Tugcebngl Aden17 ben ilk hamileliğimde aralıksız hergün 6. Ayıma kadar ağır kanama geçirdim bu hamileliğimdede 1 ay önce kesildi doktorun neden olduğunu söylüyor benim ilk hamileliğimde crp yüksekti ondan kanamam oluyormuş bu hamileliğimdede hem crp yüksek hemde ikizimin birini kaybettim kese yanında kanama alanı var mutlak doktorun progeatanniğne yada hap verir
Nursanver Ben 18 haftalığım uzun süredir hergün geliyor silik silik özellikle dışarda yürüdüğüm zaman ama doktora gitmedim bazen sarımtırak bazen kahverengi
Helen07 Aden17 merhaba kahverengi akıntı ciddidir doktorunuza görünün progesteron yüzünden sarı ve süt kesiği gibi akıntı normaldir onun haricini sevmeyiz özellikle kahve rengi ama korkan hiçbir şey olmaz doktoruna git
Aden17 Helen07 gittim ben 20 gündür yaşıyorum 2 sefer kahve geldi geçen perşembe 8 peçetelik kırmızı geldi doktorum progestron ve pruloton iğne verdi zaten ama korkuyorum bebeğe bişi olur mu ve ne zaman bitecek psikolojimi düzeltiyorum daha kötü oluyor
Helen07 Aden17 hiçbir şey olmaz Allahın da izni ile gönlünü ferah tut bence formlar da da fazla gezme çok gebe böyle sağlıklı doğum yaptı psikoloji çok önemli her şeyi boşver hep olumlu pozitif düşün Allah yardımcın olsun
Ozgednc Aden17 benimde o şekilde canım 2 kere kanama geçirdim önce kahve geliyo sonra kırmızıya donuyo :(
Helen07 Aden17 allahın izni ile etkilemeyecek etkilemez sağlıklı beslen dinlen pozitif düşün kucağına aldığın anı hayal et sadece mükemmel bir anne olacaksın seninle gurur duyacak sadece bunları düşün
Helen07 Aden17 gebeliği sürdürmek bebek gelişimini desteklemek için kullanılıyor düşüğü engellemek için kanama yapması çok nadir bir durum
Helen07 Aden17 iğneden yana için rahat olsun etkili güzel iğnedir devamlı istirahatle doğuma kadar gidilir kahverengi geldiyse eski kanama olabilir