HakanSedaAdaL Heyecandan ölüyorum artık zaman geçmiyor☺ Bi yandan doğum korkusu ama bir yandan da ona kavuşmanın heyecanı şaşkın durumdayım🙈 sizler ne durumdasınız 😇
AliAysenurBuzdemir HakanSedaAdaL bizde de aynı öyle ama ben 37+3 olduk son zamanlar gecmek bilmiyo 😩😩
Kamilla HakanSedaAdaL aynen bir an dogsa da kucagimiza alsak diye sabiraizlaniyorum. amma bi yandan da erken dogmasini istemiyorum. anne karninda buyumesi daha iyi cunki
HakanSedaAdaL AliAysenurBuzdemir sorma heyecan hat safhada☺ İlk bebeğin mi sezeryan mi normal mi olucak
AliAysenurBuzdemir HakanSedaAdaL ilk gebeliğim normal doğum dedi ama bebek iri olduğu için sezeryan da olabilir dedi 😐😐
GamzeGoktas Yarın 36 haftalık oluyoruz, şu ana kadar nasıl geçti hiç anlamadım zaman çok çabuk geçiyor 🙄
ceydatoker 36+6..Bir yanda bebeğimize kavuşacak olmanın heyecanı,bir yanda ilk doğum olduğu için korkularım.Bizimde normal gözüküyor,bende normal istiyorum.İnşallah sağsalim alalım kucaklarımıza bebişlermizi 🤗
Neseli68 Bütün duyguları bir arada yaşıyoruz , bu duyguları yaşatan Rabbime şükürler olsun 😊 Biz de 36 olduk kızlar bugün , kontrolden geldim , 2 haftadır sancım çıkıyordu bu hafta iyice artmış 😊
Mervece92 Ben de 38+2 deyim.heyecan korku hepsi bir arada 😊 doktor bol bol yürü.yürürsen kolay olur dedi.inşallah hepimizin dogumu kolay olsun hanımlar 🎈
HakanSedaAdaL SerminDogan benimde normal doğumda 28 kasım çıkıyordu ama sezeryan da 15-17 si alıcak herhalde daha gün vermedi iki gün sonra gidicem kontrole bakalım🤗
YkselCansuFidan Benimde 36+4 kasımın 7 sinde çağrdı doktor çatı muanesi yapıcam ntsdennsonra dedi aranızda hiç olan varmı korkuyorum 😞
nalZehraErtura YkselCansuFidan bugün yaptı 34+2 günlüğüz sancım var diye nts de çıkmadı canı acıyor insanın ama yapacak birşey yok çok şükür sıkıntı yoktu ters pozisyonda olduğu için ağrı yapması normalmiş
YkselCansuFidan nalZehraErtura ne bilim acımakta ziyade brazda ıtanıyorum sanki daha önce hiç gtmedim eliylemi bakıyor
nalZehraErtura YkselCansuFidan eliyle kadın olmak zor iş ama çok şükür ki dünyaya can getiren kişileriz eliyle muane etti ama galiba doktordan doktora göre değişyr çok korkyrdm ben de ama çok canm acıdı çığlık attım desem yalan olur