-Aa80- @Waffleveliyaninannesi depend üzerinden çamaşır giyilmez diye düşündüm koysam mı koymasam mı bende kararsızım
Waffleveliyaninannesi -Aa80- yok giyilmez zaten ama her türlü ihtimale karşı çantada olmasında fayda var dedim etrafımdaki herkes koyunca bende bulunsun dedim
3bebekannesiii -Aa80- kendi koydugumu yazayım 2 adet pijama takımı 1 alt üst yedek takım 2 adet atlet,külot,sütyen Hırka,yelek Çorap Patik Terlik Ped Gogus pedi Yemeni Su ısıtıcı Nescafe Bitter çikolata Bardak
Gamze_yildirim 3bebekannesiii kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum yemeni nedir? Bütün aldiklariniz kararında bence bende 2. Ye hamileyim martda doğumum unutmuşum neler koyulcagini böyle böyle liste yapıyorum telefonuma
3bebekannesiii Gamze_yildirim yazma diyorlar eşarp diyen var kapalı olduğum için bizim yörede yemeni derler
Gamze_yildirim 3bebekannesiii anladım şimdi teşekkür ederim yemeni denildiğini ilk duydum her yerde farklı isim tabi 🙂
Polatalemdar -Aa80- ben iki takım pijama koymuştum ama o kadar terledim ki yetmedi sen ne olur ne olmaz üstten 3 tane koy havlu keisnlikle koy. Duş alıyorsun çok iyi geliyor hemde süt artıyor
mrv1903 2 adet lohusa takımı 1 adet pijama takımı Depend/ped 2 emzirme atleti 2 lohusa kilodu 1 adet emzirme sütyeni 3 çorap 1 eşarp 2 tülbent 1 terlik 1 yelek Dönüşte giyinmek için alt üst takım 1 bornoz takımı 1 havlu Göğüs ucu kremi Göğüs pedi Göğüs kabı Peçete Diş fırçası Diş macunu Biraz makyaj malzemesi alacağım Vücut yağı birde Hoşaf yapacağız onu alacağım Nescafe ve çikolatayı oradan temin ederim diye götürmeyeceğim Hepsi lazım olmayabilir ama benim evim uzak olduğu için her ihtimale karşı alacağım
pilateslover -Aa80- emzirme yastığı ihtiyacım olmuştu benim. Hazırlıksızdım düşünemedim yastıkları üst üste destek yapıyodm kolumun altına deneyimsizlikten. Bir de anne sütü kaşığı sütü alamazsa bebek biberona alışmasın diye
tugcesakzci ilayda8 baş ağrısı falan çok olabiliyormuş canım o yüzden kahve öneriyorlar sezaryen olacağım