Denizim921 Merhaba ben 34 haftalık ikiz doğum yaptım iki hafta kuvözde yattılar dün çıktılar buzlukta sağdığım sütlerden verdim kusuyorlar acaba ondan mı başka bir şeyden mi daha önce başına gelen oldu mu?
umena Denizim921 bebek fazla gelince mama kusabilir normal ısıtıp veriyorsunuzdur zaten sıcak suda dimi
Baharoloji Denizim921 acaba fazla mı veriyorsunuz eds yöntemiyle verin belki emmek istiyorlardır emzirme danışmanından destek alın
Sekerr Denizim921 beslenmeden sonra gazlarını mutlaka çıkarım 10 dk kadar göğsünüzde dik pozisyonda tutun fazla hareket ettirmekten kaçının miktarını azaltarak deneyin isterseniz. 20 ml felan anca içerler küçük oldukları için. Be reflü yatağı kullanmanızı tavsiye ederim.
Denizim921 umena evet soğuk suda çözdürdüm biberona koydum onu da sıcak suda içecekleri sıcaklığa getirdim
Kahramankentli Bişe olmamıştır aslında çok uzun zaman olmamış ama fazla gelmiş olabilir çünkü mideleri şuan çok küçük bi de beslenmeden hemen sonra fazla hareket ettirmeyin yan yatırıp biraz sindirilmesin bekleyebilirsiniz