Gamze_dn Kurtajdan sonra 35. gunde adet oldum ama 2. Adet tarihimde henüz olamadim benim gibi olanlar varmi yardim edip icimi rahatlatabilirmisiniz?
Melk_plt00 Gamze_dn Kürtajdan sonra düzensizlik olabiliyor ben de Eylül ayında kürtajı oldum adetlerim çok düzensiz günü gününe olmuyor 38 28 29 32 şeklinde oldu Şu an beşinci adetini bekliyorum inşallah gelmez
Mrkpcioglu Gamze_dn ilk gebelikte kürtaj olmuştum ondan sonraki adetim neredeyse 1 aya yakın geç ve çok koyu geldi. Ondan sonrakinde erken geldi felan derken beni de uğraştırdı sonra düzene girdi. Merak etmeyin 🌸
Hasadser Gamze_dn aynı şekilde bende 35. Gün adet oldum ve kanamam 15 gün sürdü sonra lekelenmeler devam etti bir süre daha bir ay geçmeden ilk regl oldum bu ay 2. Regl olmadım ama çok tereddüt ettim hamilemiyim acaba diye stres yaptım açıkçası ama şükür 20 ocakta oldum ve bitti sayılır doktora bile gittim ben ilaç verdi ama kullanmak istemedim kendiliğinden gelsin dedim geldi de stres kesinlikle çok etkiliyor bunu anladım sizde rahat tutum içinizi gelecektir
Srp53 Gamze_dn kürtaj sonrası olabiliyor aksaklıklar. Ben haziranda oldum hala kafasına göre gidip geliyor. Zaman alacak gibi düzelmesi. Sizinki çok çok yeni. Tabii hamilelik gibi bir durum yoksa.
Bebeklerim1228 Ben kürtaj olduktan sonra hiç adet olmadan hamile kaldım 🙃 kürtajımla hamileliğim arasında 1 hafta var sadece 🤷🏻♀️ Şimdi 29+4 günlük olduk bile çok şükür 🥰
Gamze_dn Bebeklerim1228 ay masallh masallh ya saglikla gelsin bnde kurtajdan sonra bikez adet oldum ve 2. Adeti olmadim 4 gun geciyor yagrin test yapicam dua edin guzel seyler ciksin
Kubratyfur Bebeklerim1228 kacinci gününde test yapmistin hatirliyomusun bide testdeki cizgiler netmiydi silik miydi
Laren_lar Tam 29 gün sonra adet olmuştum, ve 3 gün süren çok yoğun olmayan bir adet döngüsü yaşadım. Sonra 1 ay sonra tekrar adet yaşadım yine 3 gün falan sürdü, sonra bir adet daha yaşamadan doktorumuzun tavsiyesiyle korunmadim, şükür hamileyim 🥰
Gamze_dn Laren_lar rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bana insllh yagrin test yapacam
Gamze_dn Hasadser iste bende asiri stres yapiyom ama korunmasiz oldu yunurtlamadan 3 gun once otuzden şüpheliyim hamilelik konusunda supheli olmasam bukdr stres yapmam
Srp53 Gamze_dn o zaman düzensizlik canım daha yeni oldun kürtaj zaten dediğim gibi benim 7 ay oldu hala eski düzende değilim