Evremerv Arkadaşlar normal doğum kaçıncı haftaya kadar olmazsa sezeryan için gün veriyolar? Daha önce bu hastanede sezeryan olan var mı ? Kaçıncı haftanızda oldunuz , süreç nasıl işledi ?
tugcesakzci Evremerv doktoruna göre de değişir 42′ye kadar bekleyen var. Ama önce suni sancı veriyorlar sezaryen günü değil suniyle doğum gerçekleşmezse sezaryen yapıyorlar
mmirzamm Evremerv benim ikinci sezaryan olacak 39 civarı dedi bana bı sinir geldi ilkini bile 38 de oldum bunu niye o kadar bekliyoruz anlamadım ama benim gelişim geriliği var bebekte ondan 37 /38 de alabilir
Evremerv tugcesakzci Evet 42 ye kadar bekleyenler varmış 😔 38+3üm vakit geçmek bilmiyor. Kaç ay karnımda taşıdım hiç bu kadar zorlanmamıştım. Keşke hayırlısıyla sağlıkla gelse bir an önce 🥲
tugcesakzci Evremerv açılman falan var mk hiç baktırdın mı? Elinle yer sil, squat, pilates, yoga yap, merdiven ın çık sürekli açılman hızlanır bebiş artık gelmesi gerektiğini anlar belki 😂😂 ben de 38+1′im cumartesi sezaryenim var
Evremerv tugcesakzci Kaç kere sordum çatı muayenesi yapacak mısınız diye ısrarla ilerleyen haftalarda diyo doktorlar 😒 Hepsini yapıyorum hurma ananas ahududu yaprağı çayı pilates topu üzerinde hareket merdiven in çık maalesef 😣 Bugün sabahtan beri ara ara karnımın alt kısmında adet sancısı gibi ağrı oluyorda bilmiyorum 🤷🏻♀️
Evremerv tugcesakzci hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeginizi Allah yardımcınız olsun 🌸🌸 sizde mi ankaradasınız bu arada
tugcesakzci Evremerv doğum başlama ağrısıysa eğer artış gösterir zaten canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
Evremerv tugcesakzci inşallah bu ağrı o ağrıdır 😇🌸amin inşallah hepimize nasip olur saglıkla hayırlısıyla
tugcesakzci Evremerv sincan lokman hekim de olacağım. Hem devlet hem özel takip yaptırdım riskli gebelik olduğumdan doğumu da eşim falan yanımda olabilsin diye özel tercih ettim
Evremerv tugcesakzci ne kadara anlaştınız peki bir tarafım özele mi gitsem diyor artık çok geç biliyorumda en azından 40a kadar gelmezse sezeryan olmayı bile düşünmüyor değilim inşallah gelir sağlıkla hayırlısıyla çok bekletmeden
tugcesakzci Evremerv kuzu ben ta Temmuz’da anlaştım doğum paketi aldım. 12 bin TL’ye herşey dahil almıştım tüm muayeneler doğum vs. Şuan 30 bin olmuş heralde bi arayıp sor istersen.