Teslimenursevil myangelson dimi hazır gidicem ben bi veriyim negatifte çıksa üzülmem artık alıştım zaten
Teslimenursevil matmazellayy ama kuzum letu kullandım doktorum adetin 15. Günü gittipimde yumurtlama olmamış demişti yunurtan büyümemiş bu ay dedi bu ayı es geçiyoruz bi dahaki adetin 14. Günğ gelirsin demişti umarım olmuşturda bi umut
matmazellayy Teslimenursevil Aman be gülüm ha Meryem’in rahimine erkeksiz çocuk düşüren rabbim sana mı vermeyecek sen kendini asla strese sokma stres en büyük etken hep dua iste herkesten rabbim de sana çok güzel bir evlat nasip etsin tez vakitte isteyen herkese en kısa zaman da güzel haberini buraya yazman nasip olur inşaAllah sen stres yapma yeterki
matmazellayy Hilalaktscbk çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin olmayanlara versin bizde hiç beklemiyorduk eşimin yanında yaptım hatta test çıkacağını bilseydim gizli yapardım demiştim hatta 😊
Hilalaktscbk matmazellayy Ben de keşke test yapsaydım gitmeden de eşime sürpriz yapsaydım diye çok düşündüm ama hiç ihtimal vermiyordum 🥲
Hilalaktscbk Teslimenursevil Ben hamile kalmadan önce epey kum döktüm, enfeksiyon oldum onda da regl ağrısı gibi ağrılarım belirtilerim oldu inşaallah hayırlı haberdir. 🩷
Teslimenursevil matmazellayy ne güzel dedin kzucum gerçekten öyle hep diyorum elbet bir gün banada nasio olur diye inşallah hep dua ediyorum buraya bigün hamileyim diye gelicem inanıyırum🌸🙏🏻
matmazellayy Teslimenursevil Bende inanıyorum görüyorum yazılarını hep ne güzel umutlusun pozitifsin hep böyle kal kuzum ❣️
Teslimenursevil matmazellayy umudumu kaybedersem çabalayamam kuzum mayısa kadar kendiliğinden olur diye deniyoruz olmazsa 2 tane dondurulmuş embriyom var onları koydurucaz
matmazellayy Teslimenursevil zaten asla umutsuz olma canım umarım kendiliğinden olur sağlıkla kucağına almak da nasip olur
Asena12 Benim bembeyaz yoğun bi akıntım vardı daha önce hiç o kadar yoğun gelmemişti ama adet sancılarına benzer ağrım da olduğu için adet olcam sanmıştım herkeste aynı olmayabilir ama