ela_yilmazer Kızlar ıspanağı ısıtılmamasi gerekiyormuş bilmiyordum dünden kalan ıspanağı airfryerde ısıttım yedim yarilamistim kardeşim geldi o sıra bunu isitmadin demi dedi o sırada öğrendim şimdi içim içimi yiyor bebeğime bişey olur mu diye korkuyorum
umena ela_yilmazer Offff bişi olmaz arkadaşlar yapmayın ya kaç kez ısıtıp yemiştir sürüsüyle hamileler. Yani bidahakine dikkat edersiniz
tugcesakzci ela_yilmazer bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de doktoruna yaz istersen. Ispanak, tavuk, yumurta gibi besinler sadece hamilelikte değil normal yaşamda da ısıtılınca zararlı bakteri ürettikleri için. Ama içini ferah tut doktoruna danış mutlaka 🙏
ela_yilmazer umena ya kardeşim o kadar korkuttu ki beni, sonra araştırınca gerçekten zarar veriyormuş normalde sakınmam şunu yesem bişey olur mu olmaz mı diye ama bu sefer içime bir kurt düştü 😪
ela_yilmazer tugcesakzci doktoruma sorunca ins benimle dalga gecmezy😪 inşallah birşey olmaz plasebo etkisinden midir nedir midem bulanmaya başladı 🤦🏻♀️
tugcesakzci ela_yilmazer valla ben 3 sene önceye kadar yiyodum annelerimiz falan da yiyodu annemler hala yiyo mesela henüz bişey olmadı 😂 ama tabi bebek olunca insan bi ekstra korkuyor haklısın sen de bişey demez ya sor
_Hulya7106 ela_yilmazer ben bilmeden çnce kaç defa yaptım bunu sayısız ama yapılmaması gerekiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum Burda okudum bende
Hilalaktscbk ela_yilmazer 1den fazla kez ısıtılmaz yani pişti yedin kalanı sonra ısıtıp yedin bitti bu kadar ondan sonra bir kere daha ısıtılmaz. Korkma geçen ben de yaptım aynısını çok şükür iyiyim. Afiyet olsun 🤌🏻
ela_yilmazer Pamuk bende rahat olsan boyle keşke en iyisini yapiyorsybuz vallahi ne kdr taksak o kadar kötü oluyor