KzbnAlpaslan Kızlar bu nst de ne görüyorsunuz sizce doktora göstermedim bile düzenli değil yapabilecek bsiey yok dedi bakmadı bile doğru düzgün
KzbnAlpaslan Bebekkkk muayene olduğum doktor yoktu öğleden sonra başka stajer doktor varfi bakmadı bile doğru düzgün o
KzbnAlpaslan Miraykader ama bunu gördüğünde stajer doktor düzenli sancın yok bu durumda yapılabilecek bişey yok dedi
Miraykader KzbnAlpaslan düzenli değil zaten tek tek çünkü kendimkinede bakıyorum aynı doktor bana demişti tek yek sancın var düzenli değil ama ondan dedim size
KzbnAlpaslan Bebekkkk benim anlamadığım şu anda 26 haftadayim ve bunun için kasılmalar erken deggil mi
umrumdadegil KzbnAlpaslan kaç haftalıksın bilmiyorum da çok küçükse magnezyum falan bişey verebilir hiç bişey vermeden de olmaz
Bebekkkk KzbnAlpaslan devlet hastanesi değil mi 😞 insan yerine koymuyolar ki sağlık ocağına git istersen benimde kasılmalarım vardı magnezyum başlattı doktor
KzbnAlpaslan Bebekkkk hele sağlık sıhhatle ocağındaki temelli Allah’a emanet o hiç bakmaz valla ya saniyelik muayene yapıyolar