scucer iremm00 ay bi ben degilim ya sukur dogurmanin en fena yanlarından herhalde bembeyaz kadındım orasi ayri bi dunya oldu allahtan gormuyorum su ara🥲
Hilalaktscbk iremm00 Gebelik bitmeden hiç bir şey denememek lazım bence çünkü bazı durumlarımız hormonların çekilmesiyle birlikte düzelecek diye biliyorum ben.
iremm00 scucer sjshjsh off eşimden dolayı bugece gelcek orayla 6 ay sornz ilk defa tems kurcaz jfjfjfjfgk
iremm00 Hilalaktscbk ztn doğumdan sorna kızlar onun haricinde beyalazitici krem sürüyorum bu böyle kalmaz demi ya djfjfj valla bu böyle değildi ay gibiydi
Hilalaktscbk iremm00 Bence normale dönüyordur. Göbeğim kıllanmıştı benim o bile şu an dökülmeye başladı çoktan.
iremm00 Melike_4949 en işe yaryani soylim aleovere jel ve limon krasiimi bende dahada hiç kararmadi ama bitkinin kendi içindeki jel olması gerek ben öyle yapıyordum
Melekabdullah iremm00 agdami yapiyosunuz alt bolgede var bende kararma jiletle aldigim icin ust bolgeyi makinayla aldigim icin kararma yok jiletle alinan bolgeye fayda edermi
iremm00 Melekabdullah ediyor ben genital bölgede de onu uyguluyor dum jiletle aldığım halde bir sıkıntı olmuyordu hamile olduğum için uygulamadım hiç
Yeliz34 Bir doktorun tarifini gördüm geçenlerde onu deniycem doğumdan sonra rengini açıyormuş ama ben rengi açılmazsa hastanede lazer işlemiyle açtırcam