elifdiyorkii Ben şuan 15+4teyim bu zamana kadar 4 kilo almışım, mide bulantım olmadı çok şükür ve sigarayı da bıraktım o yüzden direk almaya başladım sanırım öyle düşünüyorum😂 ve doktor bebişlerin kilosunu söyledi mi sizlere kaç gram olmuşlar🫶🏻
ZeyHus33 elifdiyorkii 14 haftaligiz pazartesi gittim 411 gram bebeğin agirligi demişti Ben kilo almadm 2 kilo vermişim
Ebrarabla_06 elifdiyorkii 15 artı 5′deyim ben de seni doğmam Temmuz gibi görünüyor Sezeryanla olacağım için daha erken doğum olacak
Nerminaslannn elifdiyorkii bende 14+1 3 kiloda bne aldım tiroid sıkıntım var çok kolay kilo alıyorum çok da yemiyorum ama yapcak bişi yok ilk hamileliğimde de 20 kiloyla kapatmıştım bu nasıl olcak bakıcaz sağlıklı olsunlarda.
elifdiyorkii ZeyHus33 arkadaşım 19 haftada 400 gram bebeği yanlış anlamış olabilir misiniz ya da acaba önden mi gidiyor gelişimi maşallah😅
Sermec27 ZeyHus33 bana da garip geldi canım genelde 19 20 haftalık bebeğin kilosu gramda olur 14. Haftada 70 80 gr olur en fazla senin bebek 6 hafta önden mı gidiyor yani 🫢 @Anonimdenim
sehrengiz_8 ZeyHus33 ben 16 haftalıktım canım 1 hafta önden gitmesine rağmen 232 gram çıktı 14 hafta için aşırı yüksek bir gram
_Anonimdenim elifdiyorkii canım 19haftalık 300 gramdı bebegım ve doktor masallah haftasına göre önden gıdıyor demıstı sizde bir yanlışlık olmasın 😂 40-45 gram olur o hafta da ☺️
Sadeceanne2 elifdiyorkii evet 16+3 te 159 gram dedi geçen hafta banada bir an şaşırdım nasıl olur diye
elifdiyorkii _Anonimdenim aynen benim tam 15 haftalıktı son kontrolde 135 gram çıktı doktorum cok iyi gidiyor dedi hatta😂
sehrengiz_8 _Anonimdenim bence de öyle 16+6 haftalıkken gitmiştim bebeğim bir hafta önden gitmesine rağmen 232 gram çıktı. Hani 14 haftalık için aşırı yüksek bir değer
busraltin elifdiyorkii bende hiç kilo almadım 16 haftalık olmam lazım 1 kilo anca almışımdır bu normal mi acaba zaten genel olarak hep zayıf biriydim hamilelikte de kilo almıyorm bebeğim alsım yeter tabi de bu da normal mi acaba 😑😂
Sermec27 busraltin canım ben ilk iki oğlumda 10. Haftalara kadar mide bulantısı kusma yaşamıştım 16 haftaya geldiğimde hiç kilo almamıştım şimdi 3. Oğluma hamileyim bunda mide bulantısı kusma yaşamadım sadece 1 2 kez kustum genel anlamda iştahım açıktı 17+3 haftalik hamileyim 3 kiloya yakın almisim o yüzden eğer bulantı vs yasadiysan almaman normal 🥰
Ebrarabla_06 elifdiyorkii 61 ile hamile kalmış şu an 57 kiloyum bayağı bir verdim mide bulantısı kusmalar da oluyordu Ama şimdi yok ama şimdi iştahsızlık var
Selinmoon Benim 16 haftada ölçüldü 153 gr 15 cm 😍 doktor olması gerektiği gibi dedi bazılarının ne kadar fazla 😂
tgbmerve elifdiyorkii valla bulantım çok oldu ama ekmek yemekten Mi aldım 😭😭 17+1 haftalık 3 e yaklaştım . 12 ye kadar 1 di,14 te hop 1 daha geldi , 14-18 arasını inşallah 1 kg ile kapatacağız ama istemsiz ekleniyor
Rabiul elifdiyorkii 14. Haftamdayım ultrason a göre 15 hiç kilo almadım hala 49 kiloyum ama göbek aldı başını gidiyor 🤷🏼♀️