sennurceken Kocaeli belediyesine hoşgeldin bebek paketine başvuran anneler var mı acaba içeriği ne aynı şeyleri mi veriyorlar hala ☺️ diğer belediyelerin içerikleri nasıl acaba alan var mı yeni yıldan sonra 🙏🏻🥰
iremnur_17 sennurceken 28. Haftada başvurdum ertesi gün arayıp gelecekleri günü söylediler 1 hafta sonraya gün verdi o gün geldiler hem çantayı getirdiler hemde emzirme eğitimi verdiler
eymenim_ Rabiakltk5 hafta değil ankarada bebek doğduktan sonra tc kimlikle başvuruyoruz geliyor bizim burda hastane cikis seti birde şu önceki anakucagi ve çantalar varsa ondan veriyor başka illerdeki belediyeler güzel şeyler veriyor ama
Sdtnrsvn Kocaeli de 27 mi 28.haftadan sonra getiriyorlar. İçerik değişti mi bilmiyorum ama çantasını çok iyi diyorlardı 😁
sennurceken Sdtnrsvn bende 28den sonra diye biliyorum verdikleri şeylerden en iyisi çanta evet bende öyle duydum yeni yılda işe yarayan daha iyi şeyler ekleseler bari içerisine diğer belediyeler hastane çıkışı bez ıslak mendil falan veriyor mesela kocaelide bunlar yok 😂
sennurceken KbK hayır sadece 28. Haftan olduğunda başvuruyorsun getiriyorlar bağlı bulunduğun belediyeye hoşgeldin seti için belediyenin verdiği set ne ise ebe ile gelip evinize getiriyorlar bilgide veriyorlar bebek bakım hakkında
sennurceken iremnur_17 Kocaeli belediyesi hala aynı içeriği mi veriyor acaba çanta ve içerisinde çay şampuan falan vardı geçen yıl o setti de bu yılda mı aynı içerik var mı elinizde gelen ürünlerin resmi acaba
sennurceken KbK İkisinde başvurabilirsiniz Büyükşehir belediyenize haber verir öyle verirler çağrı merkezi vs varsa Büyükşehir’in oradan başvurabilirsiniz arayacakta direk
iremnur_17 sennurceken evet aynı içerik sabun tozu çaylar ıslak mendil bez ateş ölçer kremler gül suyu
Seyma-10 Sakarya da yaşıyorum başvuru yapmaya gerek yok dendi bize bir ay sonra kendiliğinden geldi içinde ıslak mendil şampuan tırnak makası albüm pudra sabun vs vardı
sennurceken Seyma-10 A ne güzel başvurmadan gelmiş bizim buralarda başvuru yapıyorsun öyle geliyor belediyeden belediyeye değişiyor demek ki ☺️☺️