Yagmurakyurek Erkek bilip cinsiyeti kız doğuran varmı yada tam tersi 😄 aileden biri fal baktrmis benim için de hamile kızı olacak falan demişler ama cinsiyetimiz erkek şubatada doğum varmı cinsiyeti erkek diyipte kız doğuran 😄
Bebekbeklrkn Yagmurakyurek Fala inanıyor musunuz cidden ? Doktorlarla cihazın gördüğü daha doğru diye düşünüyorum
myangelson Yagmurakyurek tövbe estağfurullah😅 doktorların bütün dedikleri ve bilim çöp oldu şuan fala mi inandın 😅 doktor kesin konuştu mu cinsiyet konusunda?
BirazbundanBirazondan1 Yagmurakyurek benim kaynanada eltime benim haberim olmada saçıma tuz atyor. Tuz attıktan sonra dudağıma dokundum diye işte erkek geliyor demişti. Saçına dokunsam kız diyecektim dedi Oysaki kız bekliyordum kız oldu😅
Yagmurakyurek Bebekbeklrkn kız şubata bir hafta kalmış doğurmama ama aileden biri fal baktrdi kız çikicak falan demişler ne bileyim bütün hayatımı anltnca bende dedim herlde doğru dior
Yagmurakyurek myangelson kız son aydayim kesin erkek demişti 😅bende şaşırdım erkek bilip kız dogurcak demiş falcı 😄ne bilim aklıma takıldı
Yagmurakyurek myangelson neyseki yarın kontrolüm var birdaha sorayım cinsiyeti 🤣🤣🤣bari diyim kaynanam fln rüyasında görmüş hocam kız bebekmis falan diyim yalandan tutup doktora fal baktirmislar diyemem😄😄😄rüya görmüşler falan derim
myangelson Yagmurakyurek hahahaah doktor kahkaha atar bence bu duruma 😅😅😅 rüyaya mi inanıyorsunuz diyip 😂😂
Yagmurakyurek myangelson birdaha sorayım ben yarın kontrol var bakalım 🤣🤣genede sorayım hastane cantam kıyafetler herşey hazır ama ya kız derse😄😄😄😄yanlış gormusuz bunca zaman derse haha
Yagmurakyurek myangelson yani dimi son ayda yanılma payı olmz bence dimi bu zmana kadar hep erkek dediler çünkü
myangelson Yagmurakyurek adamlar pipi görmese kesin konusmaz 😂 he kız diyip erkek olabilir belki ama erkek diyip kesin pipi görüp kız olan pek görmedim ben 😅
Yagmurakyurek myangelson bide şubata kız cikiormus 😅🤣 aldığım kıyafetlere üzülürüm hepsini erkek kıyafeti almıştım ama bence ilk aylar yanılma payı olabilir cinsiyete ama son aya kadar bana hep erkek dendi son ayimdayim valahi inşallah cinsiyete doktor yanilmamistir oğluşum oluordur inşallah 😄