ahsengl Melekecre pirinç suyu nişastadır bence vermeyin golden goat güzel bir marka içeriği temiz deneye bilirsiniz
Hopefulmom Melekecre bebeğiniz daha küçük mama verin sadece mama zehir değil bazı insanlar çok yargılı mamaya ama benim kızım 9 aydır mama içiyor çok şükür kilo alımı sağlığı yerinde
Melis887 Melekecre pirinçte yüksek oranda arsenik var özellikle suyunda uzmanlar bile uzun süre suda bekletin haşlayarak pişirin diyor asıl zehir o yani başkasını karıştırmayın bence milyonlarca bebek mama kullanıyor ona göre yapılmış büyükler her şeyi bildiğini sanıyorlar ama bir halt bildikleri yok
Melekecre ahsengl teşekkür ederim ben vermiyordum, eşimin teyzes geldi mama verip zehirliyorsunuz diyip durdu,pirinci pişirip suyunu içirdi,onlar gittikten sonra yaptığı Pirinci sinirden döktüm,sma veriyorum
Melekecre Ozdemiryksl teşekkür ederim,sma veriyorum ben,eşimin teyzesi oğlunu pirinç suyu ile büyütmüş,mama verip zehirliyorsunuz diyip durdu😡o gittikten sonra mamayı vermeye devam ediyorm,ancak.merak ettim veren varmi
Tubayo Melekecre pirincin bize zararı çok minicik bebeğe ne faydası olsun. Ben de pirinç unuyla büyümüşüm ablalarım da. Hepimiz mide ve bağırsak sorunu yaşıyoruz yıllardır
elmaelmaelma Tabi ki vermeyin, asıl pirinçle zehirliyorsunuz bebeği. Formül mamalar anne sütü kadar faydalı olmasa da anne sütü yerine verilebilecek tek şeydir. Ek gıdaya geçene kadar başka şey vermeyin sakın.
Yeliz34 Melekecre pirinç suyunu kendi içsin içebiliyorsa kesinlikle müdahale edilmesine izin vermeyin bebeğinize cahillik ya mamaya devam