tgbmerve Yazgull_kurt22 yumurtlamadan 12-14 gün sonra çıkar , şuan negatif görürsünüz , tüpten geçme rahimde bekleme ve tutunma süreci var tutunduktanda 2 gün sonra beta salınıyor
haticealg Yazgull_kurt22 ben adetime 1 hafta kala yapmıştım negatif çıkmıştı , 3 gün kala tekrar yaptım silik çizgi çıktı suan da hamileyim 12 gün erken yaparsan negatif sonuç alırsın
emirtimr1 Yazgull_kurt22 nerden uygulamadan vs takip ediyorsanız yanılma payı vardır ki adet dönemin bitip yumurtlama dönemindesin 12 gün sonra bat eğer uygulamadan takip ediyorsan yumurtlamayı yanılma payı yüksek test için 6 günü bekle derim
_almirasmom Yazgull_kurt22 adete 12 gun kala sanmıyorum cıksın yumurtladır o kızımı bıle 7 gun kala ogrendımde beta 182 ydı
emirtimr1 Yazgull_kurt22 olabilir canım sıkıntıya sokma kendini erken genelik testinde en erken 6 gün önce gösteriyor şuan büyük ihtimalle yumurtlama dönemimdesin bu günleri değerlendirin derim
myangelson Yazgull_kurt22 uygulamalar genelde ortalamaya göre hareket ayrıca uygulamalarda bile yumurtlamanın yüksek olduğu günün üzerinden 14 gün geçince adet gözüküyor senin ne zaman gozukuyordu yumurtlama?
Yazgull_kurt22 @haticealg ya ne güzel banada dua eder isiniz bende güzel sonuçlar alıp burda sizle paylaşayım
myangelson Yazgull_kurt22 dün yumurtlama görüp bugün test yapılmaz ki üzerinden 14 gün geçmiş olması gerekiyor kaset test için. Ayrıca dediğim gibi uygulamalara da pek guvenilmiyor ortalamaya göre hareket ediyorlar. Adetlerin düzenliyse belki tutabilir uygulamayla
Yazgull_kurt22 @Donthappymom galiba beklemek en iyisi yoksa hemen yapacaktım umarım en kısa sürede sizde güzel haberler alırsınız
Donthappymom Yazgull_kurt22 amin inşallah ikimizde alırız güzel haberi 🤲 bekle tabiki adetin hatta iki gün geçsin naçizane fikrim benim 6 gün geçti adet oldum bilseydim diyorum hiç yapmazdım oda 4. Gün yaptım testi