Vaveylaa_2727 Merhaba kızlar gebelıgımın aşağı yukarı 3. Haftasında falanım meme hassasıyetım vardı acıyordu göğüslerim ama bugun acısı ağrısı gectı sizce normalmi yoksa bı sorun mu vardır
Cankuss35 Vaveylaa_2727 geçebiliyor sonradan tekrar başlıyor . 18+4 teyim hiç kalmadı nerdeyse değişebilir korkma
fundatlas Vaveylaa_2727 brnde de ilk zamanlar bir oluyor bir olmuyordu hassasiyet ağrı. Olmadığında bebeğime bişey mi oldu diye korkar stres yapardım sizin gibi. Hiç korkmayın başlarda normal sonra zaten tamamen geçiyor büyüme evresine giriyor bu sefer büyük göğüslerinizden rahatsız oluyorsunuz yeni sütyenler almak zorunda kalıyorsunuz falan 😊🥰
haticealg Vaveylaa_2727 vücudun hormonlarına alışmasına göre değişir ama ben 14. Haftadayım bugün göğüs hassasiyetimin azaldığını farkettim. Çünkü haftalardır çok acıyordu.
Evhamlikurabiyeanne Kızimdayken 13mhaftada bulanti ve hassasiyet gecmisti bunda daha o haftalara gelenedim devam ediyor ikisi de
Evhamlikurabiyeanne Evhamlikurabiyeanne daha cok basindasiniz beta ancak yukseliyor ondandir zamanla hassasiyet artar
Vaveylaa_2727 fundatlas inşallah rabbim hayırlısı ne ise onu versın hakkımda canım saol inşallah benmkıde oyledır bebegım sağlıklıdır 🥰daha çok küçük kese bıle görünmez daha demıstı doktorum
Zelihapinar Vaveylaa_2727 7+1 şuanda ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı adet ağrısı gibiydi sonra geçti şimdi dahada çoğaldı dokunamıyorum bile
Vaveylaa_2727 Zelihapinar yaaaa bnmde aynı durumdaymışsınız inşallah benmkıde oyle olur saolun teşekkür ederim 🥰
fundatlas Vaveylaa_2727 en zorlu süreç ama geçiyor merak etme 🙏🏻 keseyi görüyorsun haftaya kalp atışını bekliyorsun öyle öyle zaman geçiyor ama 1 gün 1 yıl gibi geliyor malesef 🥲 Allah sağlıkla bu süreci atlatmayı ve sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin 🙏🏻
Vaveylaa_2727 fundatlas ne kadar guzel bi du aminnn inşallah Rabbım razı olsun guzel kalbınızden öpüyorum cok teşekkür ederim 🥰🥰🥰