Tinii_minii_mom Aysecan0335 benim zaten bu aralar sezeryanım var yakınlarda gibi duruyor. Sezeryandan önce suyum azalıpta daha erkene geçmez inşallah diye dua ediyorum
Denizzkumsal Tinii_minii_mom tamam canım bugun hareketlerını takıp etmenı onerırım stres yapma ama kontrollü ol
Denizzkumsal Tinii_minii_mom bır gunde cok bır fark olmaz tabıkı yarın gıdıcekmssın stres yapma ama hareketlerı takıp te ol demek ıstedım
Denizzkumsal Tinii_minii_mom haklısınız gebelık baslı basına stres zaten ama guzel dusunmek en dogrusu zaten cok az kalmıssınız kavusmaya buyumustur de mınık artık dogsada allahın ıznıyle sorunsz gelıcektır 🥰🥰
Tinii_minii_mom Denizzkumsal inşallah canım maalesef bazı olumsuzluklar sebebi ile erken doğum olcak ama yinede bunada şükür tabiki
Cceylann01 Mervee1825 hayır benim ki akıntıyla birlikte olmuyordu ic camasir ıslanıyordu koku felanda yokdu
Ftmhsyn92 Tinii_minii_mom Benim gece boyunca az az gelmişti sabah doktora gittiğimde doğum başlamış demişti yatırmışlardı, yani öyle sürahiden boşalır gibi suyum gelmedi
Mervee1825 Ftmhsyn92 az önce tuvalete kalktım çamaşırım eşofmanım ıslandı kaygan şeffaf ıpıslak yaptı 8 buçukta doktora gidicem