Salihaa123 Merhaba, hamilelik öncesi aldığım ve kullanımı yarım kalan cilt ürünlerim var. Hamilelikte kullanan var mı? Herhangi bir sıkıntısı var mı? Doktora danışan oldu mu?
mervemurat16 Salihaa123 ben kullandım içeriği bitkisel çünkü doktorum içeriği bitkisel olan ğrünleri kullanabilirsin demişti
ReyhanSezer Salihaa123 Ben kullanıyorum herhangi bi sorun olmadı. Mağazaya gittiğinizde gebe olduğunuzu söylediğinizde saç bakımda bir kaç ürün dışındakileri kullanabileceğinizi söylüyorlar
YldrmNUR Salihaa123 yüz temizleme jeli ve kil maskesini kullanıyorum. Hatta bitti şimdi yeniden sipariş vereceğim :) kullanıp memnun olduğunuz ürünü var mı? Şampuanları iyi gelmedi bana
Yenianne6706 Salihaa123 yves Rocher bitkisel oluyor genelde, bende vücut sütünü kullanıyordum bıraktım %90 bitkisel %10 kimyasal içeriyor diye. Tabi arkasındakileri okuyup ona göre davranabilirsiniz. Saç kremini kullanmaya devam ediyorum bırakamadım :)
Salihaa123 YldrmNUR ben yüz yıkama jeli, nemlendiricisi, serum, tonik kullanıyordum hepsinden memnunum🌼
Yenianne6706 Salihaa123 arkasında yazıyor içerikleri Türkçe biçimde, % kaç doğal içerik olduğu vs. Hangisini kullanıyorsunuz tam olarak hangi ciltler için olanı? Ben Fransa’da okudum orda da bu markaya çok talep var ama bu kadar pahalı değil tabiki