esolinaaaaa Normal mi kızlar ya bugün aslında adet olacaktım ama hamileyim normalde hafif kasık ağrım vardı bugün adet sancısı gibi olmaya başladı
myangelson esolinaaaaa ağrı sancı olması normal ama eğer dayanamayacak kadar çoksa bir doktora gidin. Doktorum lekelenme veya çok aşırı sancın olursa acile gel demişti
Ygmraygn esolinaaaaa dpktorum ben sormadan söylemişti regl olcakmıssın gibi ağrıların olabilir gayet normal diye
myangelson esolinaaaaa takip edersin bir ben doktoruma sorduğumda normal dayanamazsan gel demişti. Sende takip et umarım geçer geçmiş olsun 🦋
irmnayk2 Çok normal. Bende doktoruma söyledim progestan yazdı ilaç olarak. Geceleri yatarken kullaniyordum. Siz yine de sorun doktorunuza öyle ilaç kullanın. İlk haftalar özellikle kasık ağrısı iç bacak ağrısı çok olmuştu bende.
esolinaaaaa irmnayk2 ya ilk hamileliğimde kullanmıştım bu sefer de kullanmak istemiyorum 😞😞😞😞😞😞😞 çok şiddetlenirse giderim olmadı doktora
irmnayk2 esolinaaaaa siz bilirsiniz rabbim hayırlı şifalar versin. Bende sadece basdonmesi yapmıştı sizde nasıl bi etkisi oldu ki
esolinaaaaa irmnayk2 bende de başdönmesi yaptı ağızdan değilde vajinal yolla kullanmıştım sonra sende kanama mı oldu da doktor Protestan verdi?
irmnayk2 esolinaaaaa bende kanama olmadı hiç. Sancilardan dolayı verdi. İlk haftalardı zaten 12.haftaya kadsr kullanmistim sanırım tam hatirlayamiyorum