Yasemincee26 Kızlar yüzüm çok bozuldu birşeyler kullanmak istiyorum the purest çok memnuniyet alan bi marka denemek istiyorum hamilelikte kullanılır mı
Ebruarss Yasemincee26 ben kullanıyorum açıkçası zararı olurmu diye de hiç araştırmadm kullandm en ufak bir sorun da yaşamadm bu zamana kadar
imbrosmerve Yasemincee26 ne kullanacağına bağlı. hangi içerik olduğuna yani. ben şuan purest c vitamini, nemlendiricisini ve azelaik asitli toz kırmızı peelingini kullanıyorum.
Firstmomfirstchild Yasemincee26 benim yüzümün her yeri yara oldu ve iz kaldı stresten oynadigım icin. Niveanın yesil köpük yaglı ciltlere özel yıkama köpügünü aldim ve bee beautynin keci sutlü sabunu vardi onlarla yikmaya basladim yuzümü bir de yagli ciltlere özel tonik aldım kullaniyorum 1 haftadir daha iyi yüzüm 🥰
Zuhalsebu Yasemincee26 bende aha bha kırmızı tonik ve sarı paket olan vardı aydınlatıcı ikisi de kullanılmıyor kardeşime verdim ama c vitamini kullanabilirsin
Yasemincee26 Ebruarss hangi ürünü kullanıyorsun hangisinden başlayacağımı da bilmiyorum yüzüm de çok sivilce siyah nokta oluştu . Önce yüz temizleme jeli alayaım sonra da salisilik asit düşünüyorum bilmiyorum
Ebruarss Yasemincee26 tür purest serisinin tüm ürünlerini aldım ben gün gün hepsini kullanıyorum yüz yıkama Jeli.tonik peeling toz vs serumları özellikle ben düzenli kullanıyorum hani bjr etki varmı dersen düzenli ciltl bakımına gidiyorum ama yüzüm halen aynı psikolojik olarak rahatlatıp siyah nokta akne temizliyor o kadar ama verdiği his yetiyor tabi
Yasemincee26 imbrosmerve nemlendirici, salisilik asit ve yüz yıkama jeli almayı düşünüyorum sepete ekledim üçünü de the purest alacagım
imbrosmerve Eva97 hayır canım yasak değil. kullanacağın içeriklere bağlı dediğim gibi. azelaik asit kullanabilirsin mesela. AHA ve BHA kullanılması önerilmez gibi gibi :)
Yasemincee26 Firstmomfirstchild hemen bakayım dediğiniz ürünlere bende hamilelik lekesi gibi lekeler de kaldı
HilalOturak Ben kullanıyorum. Kullanmadan önce cildiye doktorumla görüştüm. Salsilik asit kullanıyorum. C vit. Yves Rocher Yüz temizleme jeli be peelingini kullanıyorum. Kullanabileceğimi söyledi. Bi şeyinide görmedim
Zuhalsebu Yasemincee26 bunları kullanabilirsiniz bir de rezitol var amore de la natura markanın krem ondan aşırı memnuniyet görüyorum gebeler de kullanabiliyor
imbrosmerve Yasemincee26 onun yerine azelaik asidi alabilirsiniz toz şeklinde kırmızı peeling varya hani. azelaik asit hamilelikte güvenli içerik🌸
Tugcecimm Yasemincee26 kullanılıyor %5 e kadar yanı the purestin salisilik asidi de okadar zaten ben kullanıyorum bir sorun yasamadim