EDA-GUN12 Dilara_erc1 bende sezeryan olmak istiyorum bebeğim dönmüş ama doktorlar normal doğum diyor İlk gebeliğim çok korkuyorum 37+4 korkular git gide artıyor yalancı sancı olunca Bir yandan seviniyorum bir yandan korkuyorum
Dilara_erc1 EDA-GUN12 benim bebis dönmedi :( ama korkmayin yani bende normal dogumdan korkuyorum ama Allah yardimciniz olur merak etmeyin🫶🏼 eger cok korkuyorsaniz sezeryan olmak istediginizi söyleyin doktorunuza bence
Naime662 Dilara_erc1 37+4 yarın sezeryan ile. Kızım la kavuşacağız herşey yolunda ama kanala gelmiş bebek dedi rabbim cümlemize sağ selamet kavuştursun
EDA-GUN12 Dilara_erc1 kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum sürekli ailem sürekli sezeryan olma diyor annem de sezeryan oldu kaç yıl oldu halen de çekiyor ağrisini
Mevlude_Sahin Dilara_erc1 İlk oğlum 38+3 de doğmuştu. Bizde bugün 35 haftalığız kendi doktoruma pazartesi randevu alıcam bakalım ne diyecek 😍
Beritan4721 Dilara_erc1 35 +5 haftalık hamileyim 13 şubatta gün aldım 19 günüm kaldı gün geçmiyor ya