beybim0 Bugün doktora gittim 5 haftalık hamileyim kese gördük 13 mm dedi . Bebek bu demedi . Haftaya gel kalp atışına bakalım dedi kese varsa bebekte vardır değil mi bazı postları okuyorum kese var bebek yok diyorlarda
Churcill beybim0 hayır kese varsa bebek var ya da oluşur denemez. Boş gebelikte kese büyüyo bebek olmuyo.
surpriz_2 beybim0 içini ferah tut Allahin izniyle vardır 5.haftada henuz görünmüyor çünkü o yuzden oyle demiştir
OguzMoms beybim0 Kese var demek bebekte var demek olmuyo malesef ama inşallah vardır 6 7 haftalıkken giderseniz kalp atışını duyarsınız inşallah sağlıklı gebelikse
mervemurat16 beybim0 merak etmeyin bende 5.ci haftada keseyi gördüm sonraki hafta bebek göründü sonra kalbini duyduk
MaMmedova_ mervemurat16 abla bende uyqulamanın hesaplamasıyla 5+5haftalık hamileyim amma doktor 4hafta demoşdi keçen hafda nasil oluyor o ?🥺🥺🥺
1palyaco beybim0 bende 5haftalıkken gittiğimde sadece kese gördüm bebek yoktu . 7.hafta da gittiğim de bebeği gördüm .
rabisskocc beybim0 5 hafta bebek ve kalp atışı görmek için erken ben 4+5 te kese gördüm iki hafta sonra gel dedi 6+5 te de bebeği gördüm kalp atışlarını duydum
mervemurat16 MaMmedova_ geç döllenme olmuş olabilir sizde keseden hafta hesaplama olmuyor adet tarihine göre hesaplanıyor bebek oluştukça ölçümüne göre haftası ortaya çıkıyor
Fadimee11 beybim0 resim atacaktım atamadım ben de çok korkmuştum boş diye sonra doktorum göstermişti siz de de vardır Allahın izniyle gönlünüzce olsun her şey
Cydkdr beybim0 bende uygulamaya göre 6+1 kalp atışını duyduk kese erken görünüyor ama bebek ve kalp atışı 6.veya 7. Hafta anca panik yapmayın güzel düşünün güzel olsun
Fadimee11 https://images.app.goo.gl/mBFDMsG7y2jNPG759 Kendi resmimi atamıyorum bunu google dan aldım bu şekilde benimki de boş sanıp üzülmüştüm sonra kenardaki küçük çıkıntının bebek olduğunu öğrenmiştim
Elifasell beybim0 malesef canım kese boşta büyüye biliyor. Ben ilk gebeliğimde yaşadım. Rabbim yiyecek ekmeği varsa doldurur içini ferah tut
Dadymom1 beybim0 Her kesede bebek olmayabiliyor ancak Hayırlısı ise inşallah vardır 🌸🙏🏻 Aynı süreci bende yaşamıştım, ilk hafta kese göründü, 1 hafta sonra bebek 🤎 Şuan 8 aylık hamileyim 🧿