Busy Fadimee11 suyum ve sancım gelmeden 2 gün önce gece kusma yaşadım sabaha kadar . nişanımda gelmişti o gün. 2 gün sonra kesem patladı suyum geldi sancım geldi
2cocuk1bebekk Fadimee11 hicbiri olmadi normal gunluk yasantimza dewam ederken birden bi sanci 5 cm le hast gittik snradi yatis dogum vs 😀
Fadimee11 Busy 35 haftadayım öyle çok belirgin bişey yok da çok halsizim ve akıntım da kesildi diyecek kadar azalmış normalde doğuma kadar devam edermiş
hyena Fadimee11 sabahta sancım geldi öğlen gittim duş alıp vs 4 cm açılmam varmış 😂 bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim dedim bu bebe artık doğmayacak
hyena Fadimee11 evet çok hareketliydim geleli son zamanlar bebeğim 2 hafta önde gidiyordu 40 haftayı geçerse sezeryan dedi doktorum kilosu vs çok önceydi doğsun diye sürekli hareket ettim evde zumba yaptım sürekli squat yaptım 39+4 de 4100 gr doğurdum 🤣
hyena Fadimee11 sezeryan korkusundan bir enerji geldi bana doktor öyle deyince hem bebek kilolu hem ben 82 kiloya çıkmıştım zorda olsa yaptım valla 🤣 yürüyen penguen dolanıyordum